SERKAN11 {***KRAL***}
Mesaj Sayısı : 1081 Yaş : 30 Nerden : KOCAELİ İş/Hobiler : -MeKaNcI- Lakap : aDS_Coo (ENERJİ) : (REPP) : (PAYLAŞIM) : (TAKIMI) : (ADIM) : !^^SeRkAn^^! (S.ADIM) : boşver sALLa (YAŞIM) : 13_14 gircem (NERELİ) : ***TOkat*** (KANKA\'LIK) : (SİTE GÜCÜ) : (AVATAR) : Ruh Hali : Hayvanım : (Seviye) : Rep Puanım : 4682590022212 Ödülü : Kayıt tarihi : 08/09/08
mEkAnN mEkAnN: -MeKaNcI-
| Konu: Terme'de Trafik Kazasi: 2 ölü, 7 Yarali Ptsi Eyl. 08, 2008 2:30 pm | |
| Samsun'un Terme İlçesinde Meydana Gelen Trafik Kazasında 2 Kişi Öldü, 7 Kişi Yaralandı. Samsun'un Terme ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 7 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Terme'nin Hüseyinmescit beldesinde Selahattin Şahin'in kullandığı 55 SV 805 plakalı otomobil, karşı yönden gelen Behçet Uzun yönetimindeki 52 FE 024 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada sürücü Selahattin Şahin ve eşi Melahat Şahin olay yerinde hayatını kaybederken, yaralanan Derya Şahin, Aylin Şahin ve Gülhanım Fidan ile diğer araçtaki sürücü Behçet Uzun, Rabia Betül, Hilmi Tuna ve Yunus Emre Terme ve Çarşamba Devlet hastanelerinde tedavi altına alındı. Olayla ilgili tahkikat sürüyor. | |
|
1misafir1 *(YENİ-ÜYEMİZ)*
Mesaj Sayısı : 28 (ENERJİ) : (REPP) : (PAYLAŞIM) : (ADIM) : _DOLDUR_ (S.ADIM) : _DOLDUR_ (YAŞIM) : _DOLDUR_ (NERELİ) : _DOLDUR_ (KANKA\'LIK) : (SİTE GÜCÜ) : Rep Puanım : 100 Kayıt tarihi : 08/09/08
mEkAnN mEkAnN: 12
| Konu: Geri: Terme'de Trafik Kazasi: 2 ölü, 7 Yarali Ptsi Eyl. 08, 2008 10:19 pm | |
| | |
|