HaRBiCiK {***KRAL***}
Mesaj Sayısı : 161 Nerden : Diyârßâkır Lakap : ÇöKeLTiCi (ENERJİ) : (REPP) : (PAYLAŞIM) : (TAKIMI) : (ADIM) : FıRâT (S.ADIM) : KâYâ (YAŞIM) : SâLLâ (NERELİ) : DíYâRßâKíR (KANKA\'LIK) : (SİTE GÜCÜ) : (AVATAR) : Ruh Hali : Hayvanım : (Seviye) : Rep Puanım : 6950000 Kayıt tarihi : 15/09/08
| Konu: 10 gole bedeldi" Ptsi Eyl. 22, 2008 7:18 pm | |
| Eğer futbolda 30 milyon euro'luk bir maliyetiniz varsa ve eğer forvet oynuyorsanız, gözler hep üzerinizde olur. Gol atınca Süpermen'e benzetilirsiniz, atamayınca "sermaye kediye yüklenmiş"tir! İşte İspanyol yıldızımız Daniel Güiza Fenerbahçemizde böyle bir süreç yaşadı. G.Birliği maçına kadar 7 resmi maçta forma giyen İspanyol yıldızımız, Partizan ve Porto'ya 1'er gol attı. Ancak bu kimseyi kesmedi. Çünkü Okçu, 2 yenilginin alındığı üç lig maçında "sıfır" çekmişti.
Kafam rahatladı Fener'in 6 puanı heba olurken, suskun Güiza'yı anlayışla karşılamak zordu! Baskılar giderek daha da ağır gelmeye başladığı anda Güiza, Gençlerbirliği maçında zinciri kırdı ve golünü çaktı! 10 gole bedel bir gol kaydettiğini söyleyen bombacı, "Üzerimdeki baskıyı attım. Bundan sonra maçlara kafam daha rahat çıkacağım. Beni izlemeye devam edin" şeklinde konuştu. | |
|
SERKAN11 {***KRAL***}
Mesaj Sayısı : 1081 Yaş : 30 Nerden : KOCAELİ İş/Hobiler : -MeKaNcI- Lakap : aDS_Coo (ENERJİ) : (REPP) : (PAYLAŞIM) : (TAKIMI) : (ADIM) : !^^SeRkAn^^! (S.ADIM) : boşver sALLa (YAŞIM) : 13_14 gircem (NERELİ) : ***TOkat*** (KANKA\'LIK) : (SİTE GÜCÜ) : (AVATAR) : Ruh Hali : Hayvanım : (Seviye) : Rep Puanım : 4682590022212 Ödülü : Kayıt tarihi : 08/09/08
mEkAnN mEkAnN: -MeKaNcI-
| Konu: Geri: 10 gole bedeldi" Çarş. Eyl. 24, 2008 4:06 pm | |
| | |
|