HaRBiCiK {***KRAL***}
Mesaj Sayısı : 161 Nerden : Diyârßâkır Lakap : ÇöKeLTiCi (ENERJİ) : (REPP) : (PAYLAŞIM) : (TAKIMI) : (ADIM) : FıRâT (S.ADIM) : KâYâ (YAŞIM) : SâLLâ (NERELİ) : DíYâRßâKíR (KANKA\'LIK) : (SİTE GÜCÜ) : (AVATAR) : Ruh Hali : Hayvanım : (Seviye) : Rep Puanım : 6950000 Kayıt tarihi : 15/09/08
| Konu: Aragones'ten talimat! Ptsi Eyl. 22, 2008 7:20 pm | |
| Aragones'ten talimat!
Sezona kötü başlayan, üst üste alınan kötü sonuçlara Gençlerbirliği galibiyeti ile "dur" diyen Fenerbahçemizde moraller yerine geldi. Başkent ekibini Alex, Güiza ve Kazım’ın golleriyle deviren sarı lacivertlilerde gözler Sivasspor maçına çevrildi.
Teknik direktörümüz Luis Aragones, dün sabah antrenmanından önce kulüp doktoru Piyer Arzuman ile uzun bir görüşme yaptı. Sakatlıklar nedeniyle kadro sıkıntısını çeken İspanyol çalıştırıcı, Deivid, Vederson, Edu, Semih ve Josico ile ilgili bilgi aldığı Arzuman’a "Elini çabuk tut. Takımın bir an önce ayağa kalkmasını istiyorum" talimatını verdi.
Semih start alıyor
Tercüman Samet Güzel aracılığı ile Arzuman’ı bir kenara çeken tecrübeli teknik adam, yoğun maç trafiğini de dikkate alarak, özellikle Semih Şentürk’ün durumunu sordu. Üç maçtır takımdan uzak kalan
golcü futbolcunun salı günü antrenmanlara başlayabileceğini dile getiren Arzuman sağlık ekibi olarak bu konuda çok büyük mesai harcadıklarını ve sakat oyuncuları bir an önce takıma kazandırmak istediklerini söyledi. | |
|