***{MeKaN}***
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

***{MeKaN}***

wWw.mEkAnN.mUtLuFoRuM.OrG

AnasayfaSERKANGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Güiza adına sevindim"

YazarMesaj
HaRBiCiK
{***KRAL***}
{***KRAL***}
HaRBiCiK

Erkek Mesaj Sayısı : 161
Lakap : ÇöKeLTiCi
(ENERJİ) :
Güiza adına sevindim" Left_bar_bleue25 / 10025 / 100Güiza adına sevindim" Right_bar_bleue

(REPP) :
Güiza adına sevindim" Left_bar_bleue28 / 10028 / 100Güiza adına sevindim" Right_bar_bleue

(PAYLAŞIM) :
Güiza adına sevindim" Left_bar_bleue39 / 10039 / 100Güiza adına sevindim" Right_bar_bleue

(TAKIMI) : Güiza adına sevindim" Fenerbahce
(ADIM) : FıRâT
(S.ADIM) : KâYâ
(YAŞIM) : SâLLâ
(NERELİ) : DíYâRßâKíR
(KANKA\'LIK) :
Güiza adına sevindim" Left_bar_bleue50 / 10050 / 100Güiza adına sevindim" Right_bar_bleue

(SİTE GÜCÜ) :
Güiza adına sevindim" Left_bar_bleue40 / 10040 / 100Güiza adına sevindim" Right_bar_bleue

(AVATAR) : Güiza adına sevindim" Bayrakqb6
Ruh Hali : Güiza adına sevindim" Mesgul
Hayvanım : Güiza adına sevindim" Kopek
(Seviye) : Güiza adına sevindim" Biere9
Rep Puanım : 6950000

Güiza adına sevindim" Empty
MesajKonu: Güiza adına sevindim"   Güiza adına sevindim" Icon_minitimePtsi Eyl. 22, 2008 7:23 pm

Sakatlığı nedeniyle 3 maçtır forma giyemeyen Semih Şentürk’ün Güiza sevinci. İspanyol yıldızın Süper Lig’de golle buluşmasına çok sevindiğini ifade eden Semih, “Ligde 3 maçtır gol atamıyordu. Bu da onun üzerinde bir baskı yaratıyordu. Bu golle çok rahatladı. Bunda Güiza’yı ilk dakikadan itibaren destekleyen 12. adamın rolü çok büyüktü. Benim de dönmemle birlikte daha da rahatlayacağına ve gollerini sürdüreceğine eminim” dedi. Ağrılarının sürdüğünü ifade eden golcü oyuncu, salı günü idmana çıkıp, kendisini deneyeceğini sözlerine ekledi.

Güiza adına sevindim"
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-