SERKAN11 {***KRAL***}
Mesaj Sayısı : 1081 Yaş : 30 Nerden : KOCAELİ İş/Hobiler : -MeKaNcI- Lakap : aDS_Coo (ENERJİ) : (REPP) : (PAYLAŞIM) : (TAKIMI) : (ADIM) : !^^SeRkAn^^! (S.ADIM) : boşver sALLa (YAŞIM) : 13_14 gircem (NERELİ) : ***TOkat*** (KANKA\'LIK) : (SİTE GÜCÜ) : (AVATAR) : Ruh Hali : Hayvanım : (Seviye) : Rep Puanım : 4682590022212 Ödülü : Kayıt tarihi : 08/09/08
mEkAnN mEkAnN: -MeKaNcI-
| Konu: Diaw Türkiye'ye Karşı Oynayacak Salı Eyl. 23, 2008 4:35 pm | |
| Diaw Türkiye'ye Karşı Oynayacak Cuma, 06 Haziran 2008 14:23 Avrupa Şampiyonası Grup Elemeleri'nde A Grubunda yer alan 12 Dev Adam'ın rakiplerinden Fransa'nın NBA patentli yıldızı Boris Diaw, daha önce yapmış olduğu açıklamaların aksine, Ulusal Takım'da yer almak istediğini belirtti.
Phoenix Suns ile sigorta konusunda görüşmelerini sürdüren ve bu konuda önümüzdeki günlerde durumunun netlik kazanacağını belirten Diaw, "Ulusal Takım'da oynayacağım için mutluyum. Takımımız play-off'lardan erken elenince ben de yeteri kadar dinlenme şansı yakalayacağım" dedi. Yıldız oyuncu ayrıca, "Ben hiçbir şeyden ötürü pişman değilim. Açıkçası bizim son dönemlerde hayal kırıklığı yarattığımız durumlarda oldu. Ancak şimdi beyaz sayfa açmak istiyoruz" açıklamasında bulundu.
Geçtiğimiz yıl Phoenix Suns'da 82 karşılaşmada 28.1 dakika süre alan Diaw, 8.8 sayı- 4.6 ribaund ve 3.9 asist ortalamaları yakalamıştı. | |
|