SERKAN11 {***KRAL***}
Mesaj Sayısı : 1081 Yaş : 30 Nerden : KOCAELİ İş/Hobiler : -MeKaNcI- Lakap : aDS_Coo (ENERJİ) : (REPP) : (PAYLAŞIM) : (TAKIMI) : (ADIM) : !^^SeRkAn^^! (S.ADIM) : boşver sALLa (YAŞIM) : 13_14 gircem (NERELİ) : ***TOkat*** (KANKA\'LIK) : (SİTE GÜCÜ) : (AVATAR) : Ruh Hali : Hayvanım : (Seviye) : Rep Puanım : 4682590022212 Ödülü : Kayıt tarihi : 08/09/08
mEkAnN mEkAnN: -MeKaNcI-
| Konu: Antalya'daki orman yangını etkili biçimde sürüyor Salı Eyl. 09, 2008 3:27 pm | |
| Antalya'daki orman yangını etkili biçimde sürüyor Antalya - Antalya'nın Manavgat ve Serik ilçelerinin köylerinde etkili bir biçimde süren orman yangınında, 10 bin hektarın üzerinde ormanlık alanın yitirildiği bildirildi. Antalya'da dünden bu yana süren orman yangınından, Serik'in Akbaş, Karataş, Sarıabalı, Deniztepesi ve Bucak köyleri etkinirken, Manavgat'ın Taşağıl beldesi Sağırin, Karaevli, Karabük ve Çakış köylerinin yangından etkilenmemesi için de çalışmalar sürüyor. | |
|
{Aşık}{Kul} *(YENİ-ÜYEMİZ)*
Mesaj Sayısı : 331 Yaş : 29 Nerden : hEladan (ENERJİ) : (REPP) : (PAYLAŞIM) : (TAKIMI) : (ADIM) : _DOLDUR_ (S.ADIM) : _DOLDUR_ (YAŞIM) : _DOLDUR_ (NERELİ) : _DOLDUR_ (KANKA\'LIK) : (SİTE GÜCÜ) : Rep Puanım : 100 Kayıt tarihi : 09/09/08
mEkAnN mEkAnN: 12
| Konu: Geri: Antalya'daki orman yangını etkili biçimde sürüyor Çarş. Eyl. 10, 2008 6:26 pm | |
| paylaşım için saol emeğine sağlık arkadaş | |
|