SERKAN11 {***KRAL***}
Mesaj Sayısı : 1081 Yaş : 30 Nerden : KOCAELİ İş/Hobiler : -MeKaNcI- Lakap : aDS_Coo (ENERJİ) : (REPP) : (PAYLAŞIM) : (TAKIMI) : (ADIM) : !^^SeRkAn^^! (S.ADIM) : boşver sALLa (YAŞIM) : 13_14 gircem (NERELİ) : ***TOkat*** (KANKA\'LIK) : (SİTE GÜCÜ) : (AVATAR) : Ruh Hali : Hayvanım : (Seviye) : Rep Puanım : 4682590022212 Ödülü : Kayıt tarihi : 08/09/08
mEkAnN mEkAnN: -MeKaNcI-
| Konu: ANNEYE ÖZLEM C.tesi Eyl. 27, 2008 2:41 pm | |
| ANNEME ÖZLEM
Anne, Seni çok seviyorum. Seni çok özlüyorum. Yollarını bekliyorum… Neredesin anne…
Annem canım annem, Sözünden çıkmayacağım. Derslerime çalışacağım Düzenli tertipli olacağım anne…
Kardeşimde seni özlüyor anne Annemi ‘’özedim’’ diyor ya anne Daha çok küçük aklı ermese de anne Yüreğimize bir hüzün kaplıyor anne, Her gün senin için ağlıyoruz anne, Cuma gününü bekliyoruz anne Haydi, gel artık sensizlik bitiversin Evimizde, gönlümüzde güller açıversin… Ben ve kardeşim şenleniversin anne…
Kardeşim sensiz. Ben sensiz Sen bizsiz, Sensiz biz, biz sensiz ne yaparız anne…
Odalardan sesin gelmiyor anne, Beyza diye bağrışın kulaklarımda anne Sensiz evimiz, barkımız olmuyor anne. Sen olmazsan, dünya yıkılıyor başıma anne, Sensiz bu dünyada yaşayamam anne Sensiz hayatın tadı olmuyor anne…
Evimizin her yanında kokun var, Gecemde, gündüzümde hayalin var Gözlerim her zaman seni arar durur, Gözyaşım sel olur, akar gider, Kalbim anne, anne diye inler, Sensiz hayatın tadı olmuyor anne.. Sensiz evimiz, barkımız olmuyor anne…
Ah! Bir bilsen, bir bilsen Seni ne kadar özledim. Kapıda, pencerede yolunu gözledim. Gece resmine baktım, uyku tutmadı gözlerim. Gül yüzüne bakıp da, hayaline daldım Uyuyamadım öylece kala kaldım. Resmini aldım avucuma öpücükler kondurdum, Sensiz geceler, geçmiyor anne Sensiz sabahlar, olmuyor anne… Beyza Çetiner | |
|