SERKAN11 {***KRAL***}
Mesaj Sayısı : 1081 Yaş : 30 Nerden : KOCAELİ İş/Hobiler : -MeKaNcI- Lakap : aDS_Coo (ENERJİ) : (REPP) : (PAYLAŞIM) : (TAKIMI) : (ADIM) : !^^SeRkAn^^! (S.ADIM) : boşver sALLa (YAŞIM) : 13_14 gircem (NERELİ) : ***TOkat*** (KANKA\'LIK) : (SİTE GÜCÜ) : (AVATAR) : Ruh Hali : Hayvanım : (Seviye) : Rep Puanım : 4682590022212 Ödülü : Kayıt tarihi : 08/09/08
mEkAnN mEkAnN: -MeKaNcI-
| Konu: ANNEM C.tesi Eyl. 27, 2008 2:48 pm | |
| Her sabah kalktığımda, Sen vardın yanımda, Ağladığım anda, Koşardın imdadıma.
Yemeğimi verdin, Beni hep sevdin, Benim canım ANNECİĞİM.
Babam ve sen, Benim için çalıştınız. Hakkınızı ödeyemem Benim canım ailem.
Geceleri yatırdın, Hep yanımda kaldın. Sevgini eksiltmedin, Çok teşekkür ederim.
Ama şimdi yoksun yanımda, Ağladığım anda gelmiyorsun yanıma. Nedenini ben çok iyi biliyorum. Çünkü sen,çünkü sen YOKSUN DÜNYADA.
Hani beni bırakmayacaktın? Hani beraber sarılacaktık hayata? Hani hep yanımda olacaktın? Hani hani nerde anne?
Şimdi ben sensiz nasıl yaşarım? Hayata nasıl sarılırım ANNE? Hiç düşündün mü?
Neden sustun? Neden konuşmuyorsun anne? Cevap versene...
Sende biliyorsun demi suçlu olduğunu? Sende biliyorsun demi beni yarı yolda bıraktığını? Bu yüzden sesin çıkmıyor, Bu yüzden konuşmuyorsun demi anne?
HADİ KONUŞSANA, ’KIZIM’desene bana bir kez daha ANNE. SÖYLESENE ANNE SÖYLESENE....
Affetmez miyim sanıyorsun seni? Sen benim annemsin Canımsın,kanımsın Herşeyimsin ANNE.
Nasıl affetmem seni? Nasıl kıyarım sana? Bir damla gözyaşına Ömrüm feda anne,ömrüm feda.
Rahat yat sen, Merak etme beni. Ben sensiz mecbur, Yaşamak zorundayım anne YAŞAMAK ZORUNDAYIM..
YAZAN:İREM ÇELİK | |
|