_int_ _***CO ADMİN***_
Mesaj Sayısı : 219 Yaş : 30 Nerden : anAdOlu (ENERJİ) : (REPP) : (PAYLAŞIM) : (TAKIMI) : (ADIM) : yoq (S.ADIM) : yoq (YAŞIM) : 14 (NERELİ) : anadalu (KANKA\'LIK) : (SİTE GÜCÜ) : Rep Puanım : 100 Kayıt tarihi : 08/09/08
mEkAnN mEkAnN: 12
| Konu: Doğum Gününü Yaz Bakalım Neler Olmuş Salı Eyl. 09, 2008 4:11 pm | |
| http://www.hediyedenizi.com/DogumGunu/DogumGunu/dogum_gunu.php[/b] Siz doğduğunuz gün acaba AY dünyadan nasıl görünüyordu Doğduğunuz gün dolar kaç paraydı mark kaç paraydı. Doğduğunuz günkü hürriyet gazetesi ilk sayfası nasıldı. O yılın hit parçaları neydi. Asgari ücret kaç paraydı gibiişinize yaramayacak ama okumak isteyeceğiniz bir sürü bilgiyi birarada bulabilirsiniz.yukarıdaki link açılınca hemen sayfanın üst ortasına doğum günütarihinizi girin size özel ilginç bilgiler sayfanızı görün. | |
|
{Aşık}{Kul} *(YENİ-ÜYEMİZ)*
Mesaj Sayısı : 331 Yaş : 29 Nerden : hEladan (ENERJİ) : (REPP) : (PAYLAŞIM) : (TAKIMI) : (ADIM) : _DOLDUR_ (S.ADIM) : _DOLDUR_ (YAŞIM) : _DOLDUR_ (NERELİ) : _DOLDUR_ (KANKA\'LIK) : (SİTE GÜCÜ) : Rep Puanım : 100 Kayıt tarihi : 09/09/08
mEkAnN mEkAnN: 12
| Konu: Geri: Doğum Gününü Yaz Bakalım Neler Olmuş Çarş. Eyl. 10, 2008 2:27 pm | |
| allah razı olsun abi | |
|