_int_ _***CO ADMİN***_
Mesaj Sayısı : 219 Yaş : 30 Nerden : anAdOlu (ENERJİ) : (REPP) : (PAYLAŞIM) : (TAKIMI) : (ADIM) : yoq (S.ADIM) : yoq (YAŞIM) : 14 (NERELİ) : anadalu (KANKA\'LIK) : (SİTE GÜCÜ) : Rep Puanım : 100 Kayıt tarihi : 08/09/08
mEkAnN mEkAnN: 12
| Konu: İşte burcunuzun şiirleri... :) Salı Eyl. 09, 2008 4:15 pm | |
| Koç
Ben bilirim gerisi boş, İstiyorsan peşimden koş. Emir almam, ben veririm, Önderiyim bu feleğin...
Boğa Tek dilediğim vardır Bolca para, zengin sofra... Çok bir şey mi istedim, Güvencemdir bunlar benim...
İkizler Zekam parlak, dilim oynak, Her konuya elim kıvrak, Sıkıntıya hiç gelemem, Bir de karar verebilsem!...
Yengeç Tezcanlı, yakutum, duygusalım, Dokunsalar akar yaşım, Annem, babam, çocuklarım, Ben onlarsız ne yaparım?
Aslan Ben yarattım bu dünyayı, Bir de dönse etrafımda!. Her dediğim hemen olsun, Zenginlik ve ün beni bulsun...
Başak Yazdım, çizdim, notlar aldım, Her bir şeyi ayarladım, Yoktur bende bozuk, yamuk, Mükemmeli ben yarattım...
Terazi Ben müziksiz yaşayamam, Hele sevmeden hiç duramam. Danışsam da her konuda, Bildiğimden şaşmam asla...
Akrep En güçlü şüphesiz benim, Herkesi ezip geçerim. Hele bana ters yapanı Doğduğuna pişman ederim...
Yay Maceradan, maceraya, Koşmak asıl işim benim Toplarım hep ilim, irfan, Bilgeliktir şanım benim...
Oğlak Cimrilik mi, benimkisi? Hesabını bilmek gerek. Günler aylar düşünürüm Kararlarım şaşmaz benim...
Kova Taklitçiliği hiç sevmem, istesem de beceremem, Orijinaldir fikirlerim, Takip edilecek olan benim...
Balık Bir dünyam var, sırça saray Dokunursan kırılırım. Ben gelemem gerçeklere, Avunurum hayallerle... | |
|
{Aşık}{Kul} *(YENİ-ÜYEMİZ)*
Mesaj Sayısı : 331 Yaş : 29 Nerden : hEladan (ENERJİ) : (REPP) : (PAYLAŞIM) : (TAKIMI) : (ADIM) : _DOLDUR_ (S.ADIM) : _DOLDUR_ (YAŞIM) : _DOLDUR_ (NERELİ) : _DOLDUR_ (KANKA\'LIK) : (SİTE GÜCÜ) : Rep Puanım : 100 Kayıt tarihi : 09/09/08
| Konu: Geri: İşte burcunuzun şiirleri... :) Çarş. Eyl. 10, 2008 2:28 pm | |
| | |
|
_**SİtE_*dElİsI() *(YENİ-ÜYEMİZ)*
Mesaj Sayısı : 10 Yaş : 33 Nerden : ALaManYA (ENERJİ) : (REPP) : (PAYLAŞIM) : (TAKIMI) : (ADIM) : 12 (S.ADIM) : wq (YAŞIM) : _24 (NERELİ) : sw (KANKA\'LIK) : (SİTE GÜCÜ) : Rep Puanım : 100 Kayıt tarihi : 10/09/08
| Konu: Geri: İşte burcunuzun şiirleri... :) Çarş. Eyl. 10, 2008 3:20 pm | |
| boğa süper süpersin sende saol | |
|
{Aşık}{Kul} *(YENİ-ÜYEMİZ)*
Mesaj Sayısı : 331 Yaş : 29 Nerden : hEladan (ENERJİ) : (REPP) : (PAYLAŞIM) : (TAKIMI) : (ADIM) : _DOLDUR_ (S.ADIM) : _DOLDUR_ (YAŞIM) : _DOLDUR_ (NERELİ) : _DOLDUR_ (KANKA\'LIK) : (SİTE GÜCÜ) : Rep Puanım : 100 Kayıt tarihi : 09/09/08
| Konu: Geri: İşte burcunuzun şiirleri... :) Çarş. Eyl. 10, 2008 6:13 pm | |
| paylaşım için teşekürler saolasın | |
|