{Aşık}{Kul} *(YENİ-ÜYEMİZ)*
Mesaj Sayısı : 331 Yaş : 29 Nerden : hEladan (ENERJİ) : (REPP) : (PAYLAŞIM) : (TAKIMI) : (ADIM) : _DOLDUR_ (S.ADIM) : _DOLDUR_ (YAŞIM) : _DOLDUR_ (NERELİ) : _DOLDUR_ (KANKA\'LIK) : (SİTE GÜCÜ) : Rep Puanım : 100 Kayıt tarihi : 09/09/08
mEkAnN mEkAnN: 12
| Konu: Rüyada Hamsi Görmek ... Çarş. Eyl. 10, 2008 2:26 pm | |
| Hamsi balığı
Rüyada hamsi görmek önemli bir hayra ermeye, sevinmeye isarettir. Çok hamsi gören kimsenin eline çok mal geçer. Hamsi baliklarim yedigini gören o maldan istifade eder. ------------------------------------------------------------------------ Hamsi
Bolluk, bereket, zenginliktir. ----------------------------------------------------------------------- Hamsı yemek
Rüyada bir balikçidan çok miktarda hamsi alarak yemek yaptirdiginizi ve yediginizi görmek, çok para kazanacaginiza, elinize uzak bir akrabadan bir miras geçecegine, veya devlet tahvillerinden büyük miktarda alacaginiza delalet eder. | |
|
SERKAN11 {***KRAL***}
Mesaj Sayısı : 1081 Yaş : 30 Nerden : KOCAELİ İş/Hobiler : -MeKaNcI- Lakap : aDS_Coo (ENERJİ) : (REPP) : (PAYLAŞIM) : (TAKIMI) : (ADIM) : !^^SeRkAn^^! (S.ADIM) : boşver sALLa (YAŞIM) : 13_14 gircem (NERELİ) : ***TOkat*** (KANKA\'LIK) : (SİTE GÜCÜ) : (AVATAR) : Ruh Hali : Hayvanım : (Seviye) : Rep Puanım : 4682590022212 Ödülü : Kayıt tarihi : 08/09/08
mEkAnN mEkAnN: -MeKaNcI-
| Konu: Geri: Rüyada Hamsi Görmek ... Çarş. Eyl. 10, 2008 2:44 pm | |
| allah razı olsun site moderatörü | |
|