SERKAN11 {***KRAL***}
Mesaj Sayısı : 1081 Yaş : 30 Nerden : KOCAELİ İş/Hobiler : -MeKaNcI- Lakap : aDS_Coo (ENERJİ) : (REPP) : (PAYLAŞIM) : (TAKIMI) : (ADIM) : !^^SeRkAn^^! (S.ADIM) : boşver sALLa (YAŞIM) : 13_14 gircem (NERELİ) : ***TOkat*** (KANKA\'LIK) : (SİTE GÜCÜ) : (AVATAR) : Ruh Hali : Hayvanım : (Seviye) : Rep Puanım : 4682590022212 Ödülü : Kayıt tarihi : 08/09/08
mEkAnN mEkAnN: -MeKaNcI-
| Konu: ..:: inanmasanda! ::.. Çarş. Eyl. 10, 2008 5:28 pm | |
| gözlerimi kapattığım her an yanımdasın sanki içimde kanımdasın tüm kelimelrin içinde bir tek sen varsın
yeniden o sözler dökülse ağzından yine haykırsan aşkımızı tüm dünyaya doyasıya sarılsam sana asla bırakmamacasına
çeksem kokunu içime tutsam ellerini kelepçelesem yüreğime bırakıp uzaklara gitme diye
inanmazsın sen bana güvenmezsin biliyorum şu bi parça yüreğime ah bi görebilsen içimdekileri kimler kanatmadı ki bu yüreğimi
sevmek suçmuş yeni yeni senle öğreniyorum bunu bırakıp gitmekmiş aşk senle tanıyorum ruhumu
gözlerinde boğulmak istiyorum bazen arıyorum yokluğunu bulamıyorum, uzaklardasın biliyorum ama ne olursa olsun BEN SENİ SEVİYORUM...
((ALINTI)) | |
|