SERKAN11 {***KRAL***}
Mesaj Sayısı : 1081 Yaş : 30 Nerden : KOCAELİ İş/Hobiler : -MeKaNcI- Lakap : aDS_Coo (ENERJİ) : (REPP) : (PAYLAŞIM) : (TAKIMI) : (ADIM) : !^^SeRkAn^^! (S.ADIM) : boşver sALLa (YAŞIM) : 13_14 gircem (NERELİ) : ***TOkat*** (KANKA\'LIK) : (SİTE GÜCÜ) : (AVATAR) : Ruh Hali : Hayvanım : (Seviye) : Rep Puanım : 4682590022212 Ödülü : Kayıt tarihi : 08/09/08
mEkAnN mEkAnN: -MeKaNcI-
| Konu: Sevgiliye Son Mektup Çarş. Eyl. 10, 2008 5:37 pm | |
| slm nbr 1 aydan beri görüşmüyoruz umarım mutlusundur belki sen beni aklından çıkardın ama ben çıkaramadım... belki bunu okurken gülüceksin belkide üzülürsün ama üzülmek sana nekadar uzak bi terim seni aramayı çok istedim seninle konuşmayı bişeyler paylaşmayı ama seni bunaltmaktan korktum keşke bana cvp yazsan yada bi arasan offf dünyalar benim olur tabi bunları ben söylüyorum diye deil istediğin için yapsan neden böyle oldu herşey neden esk tufan yok artık beni arayan soran bana aşık öyle diyorum çünkü beni sevdiğini düşünüyorum belkide buna inanmak istediğim için böyle bana okadar güzel bi ders verdinki çok olgunlaştım biliyormusun bunu ben deil çevrem söylüyo en azından hayatta insanın başına hertürlü işin gelebileceğini öğrendim 15 gün önce can yoldaşımı kaybettim ve anladımki hayat bi oyun deil herşey benim etrafımda dönmüyo ozaman kimseyi aramadım yanımda biliyomusun sadece seni istedim keşke arayıp sana bunları söylemeye cesaretim olsaydı ve bu arada şunuda anladımki ben seni sevdiğime inanıyorum sevmek ayrıymış sevdiğine inanmak çok başkaymış seni gerçekten çok seviyorum kendine iyi bak bunu okuduğunda beni ararsan çok sevinirim sadece ara işte seninle konuşmaya ihtiyacım var umarım işlerin ii gidiyodur aramasan bile cvp yaz olurmu seni öpüyorum kendine dikkat et okkk | |
|