SERKAN11 {***KRAL***}
Mesaj Sayısı : 1081 Yaş : 30 Nerden : KOCAELİ İş/Hobiler : -MeKaNcI- Lakap : aDS_Coo (ENERJİ) : (REPP) : (PAYLAŞIM) : (TAKIMI) : (ADIM) : !^^SeRkAn^^! (S.ADIM) : boşver sALLa (YAŞIM) : 13_14 gircem (NERELİ) : ***TOkat*** (KANKA\'LIK) : (SİTE GÜCÜ) : (AVATAR) : Ruh Hali : Hayvanım : (Seviye) : Rep Puanım : 4682590022212 Ödülü : Kayıt tarihi : 08/09/08
mEkAnN mEkAnN: -MeKaNcI-
| Konu: Böyle olur Qırık'ın AŞKI Çarş. Eyl. 10, 2008 6:31 pm | |
| Sahan gül demişem Çiçek demişem Rajona ters düşmüşem Sahan seni seviyem bile demişem Daha ne edeyim Sen Hı hh ben sokak serserisiyle arkadaşlık yapmam diyisen ula benim nerem serseri Sigara desen Günde üç paket etmez Bali desen Bir kutu bitmez Esrar haftada bir Eroin ayda bir Hapta arada takı liyem Bağımlısı bile değilem Kağmişsan bahan serseri diyisen Daha birinci sabıka sayfam dolmamış Üç gün etti pıçağım kan görmemiş Vücudumdaki cilet sayısı elli etmemiş Kağmişsan bahan serseri diyisen Seni seveli bi değişmişem bi değişmişem Eskiden yanlış yapan olaydi Önce bi güzel dögidim Sonra rezil edidim En sonda dünyadan fişini çekidim Şimdi çok vijdanli olmişam Kıyamiyam dögmeye Rezil rüsva etmeye Bele içim cız edi Ancak öldürmeye elim vari Kağmişsan bahan serseri diyisen Aşkından yaptıklarım rajona ters gelmiş Alemde SATOR olan itibarım ÇAKIYA düşmüş Sen kağmişsan bu efendi gence serseri diyisen Ben ayığmişam sen sahan oğlan isitisen İstisen altına sandalye çeke Mekandan el ele geçe İstisen jöleli saçlari Yeşil yeşil paralari ola İstisenki Pıçağ değil çiçek alan Cilet değil kese atan Demişem ya sen sahan oğlan istisen Boşuna erkeğığ diye bize serseri deme. Bız öz be öz Diyarbakır kırığıyığ Bız öz be öz Diyarbakır çocığıyığ | |
|
|mekann| ***(ÖZEL ÜYE)***
Mesaj Sayısı : 122 Nerden : %okuldan% (ENERJİ) : (REPP) : (PAYLAŞIM) : (TAKIMI) : (ADIM) : _DOLDUR_ (S.ADIM) : _DOLDUR_ (YAŞIM) : _DOLDUR_ (NERELİ) : _DOLDUR_ (KANKA\'LIK) : (SİTE GÜCÜ) : Rep Puanım : 100 Kayıt tarihi : 10/09/08
mEkAnN mEkAnN: 12
| Konu: Geri: Böyle olur Qırık'ın AŞKI C.tesi Eyl. 13, 2008 4:51 pm | |
| eline sağlık abi güzel bir şiir | |
|
{Aşık}{Kul} *(YENİ-ÜYEMİZ)*
Mesaj Sayısı : 331 Yaş : 29 Nerden : hEladan (ENERJİ) : (REPP) : (PAYLAŞIM) : (TAKIMI) : (ADIM) : _DOLDUR_ (S.ADIM) : _DOLDUR_ (YAŞIM) : _DOLDUR_ (NERELİ) : _DOLDUR_ (KANKA\'LIK) : (SİTE GÜCÜ) : Rep Puanım : 100 Kayıt tarihi : 09/09/08
mEkAnN mEkAnN: 12
| Konu: Geri: Böyle olur Qırık'ın AŞKI Paz Eyl. 14, 2008 3:44 pm | |
| teşekürler emeğine sağlık | |
|
{MLC} *(YENİ-ÜYEMİZ)*
Mesaj Sayısı : 51 (ENERJİ) : (REPP) : (PAYLAŞIM) : (ADIM) : _DOLDUR_ (S.ADIM) : _DOLDUR_ (YAŞIM) : _DOLDUR_ (NERELİ) : _DOLDUR_ (KANKA\'LIK) : (SİTE GÜCÜ) : Rep Puanım : 100 Kayıt tarihi : 26/09/08
| Konu: Geri: Böyle olur Qırık'ın AŞKI Cuma Eyl. 26, 2008 10:45 pm | |
| | |
|
SERKAN11 {***KRAL***}
Mesaj Sayısı : 1081 Yaş : 30 Nerden : KOCAELİ İş/Hobiler : -MeKaNcI- Lakap : aDS_Coo (ENERJİ) : (REPP) : (PAYLAŞIM) : (TAKIMI) : (ADIM) : !^^SeRkAn^^! (S.ADIM) : boşver sALLa (YAŞIM) : 13_14 gircem (NERELİ) : ***TOkat*** (KANKA\'LIK) : (SİTE GÜCÜ) : (AVATAR) : Ruh Hali : Hayvanım : (Seviye) : Rep Puanım : 4682590022212 Ödülü : Kayıt tarihi : 08/09/08
mEkAnN mEkAnN: -MeKaNcI-
| Konu: Geri: Böyle olur Qırık'ın AŞKI C.tesi Eyl. 27, 2008 2:54 pm | |
| | |
|