SERKAN11 {***KRAL***}
Mesaj Sayısı : 1081 Yaş : 30 Nerden : KOCAELİ İş/Hobiler : -MeKaNcI- Lakap : aDS_Coo (ENERJİ) : (REPP) : (PAYLAŞIM) : (TAKIMI) : (ADIM) : !^^SeRkAn^^! (S.ADIM) : boşver sALLa (YAŞIM) : 13_14 gircem (NERELİ) : ***TOkat*** (KANKA\'LIK) : (SİTE GÜCÜ) : (AVATAR) : Ruh Hali : Hayvanım : (Seviye) : Rep Puanım : 4682590022212 Ödülü : Kayıt tarihi : 08/09/08
mEkAnN mEkAnN: -MeKaNcI-
| Konu: Kuyruk 7 Kilometre! C.tesi Eyl. 13, 2008 3:45 pm | |
| Kapıkule Sınır Kapısı'ndan Geçiş Yapmak İsteyen Tır Sürücüleri 7 Kilometrelik Araç Kuyruğu Oluşturdu. Kapıkule Sınır Kapısı'ndan geçiş yapmak isteyen TIR sürücüleri 7 kilometrelik araç kuyruğu oluşturdu.
Türkiye'nin en büyük kara sınır kapısı olan Kapıkule'de araç kuyruğu çilesi bitmiyor. Değişik illerden aldıkları yükü Avrupa ülkelerine götürmek için isteyen sürücüler Kapıkule yoluna yöneliyor.
Pazartesi günü yükünü adreslerine teslim etmesi gereken firmalara ait TIR yola çıkarılıyor. Sabah saatlerinden itibaren artmaya başlayan TIR yoğunluğu giderek artıyor. Araç yoğunluğun artması TIR sürücüleri uzun süre sıcağın altında sırasının kendilerine gelmesini bekliyor.
TIR yoğunluğu Türkiye'yi Bulgaristan'a bağlayan Kapıkule Sınır Kapısı'nın önünde yaşanıyor.
Yetkililerin verdiği bilge göre, araç yoğunluğunun Kapıkule yolunda olduğu geçişlerin yapıldığı Hamzabeyli ve İpsala sınır kapılarından sürücülerin beklemeden geçiş yaptığı belirtildi. | |
|
|mekann| ***(ÖZEL ÜYE)***
Mesaj Sayısı : 122 Nerden : %okuldan% (ENERJİ) : (REPP) : (PAYLAŞIM) : (TAKIMI) : (ADIM) : _DOLDUR_ (S.ADIM) : _DOLDUR_ (YAŞIM) : _DOLDUR_ (NERELİ) : _DOLDUR_ (KANKA\'LIK) : (SİTE GÜCÜ) : Rep Puanım : 100 Kayıt tarihi : 10/09/08
mEkAnN mEkAnN: 12
| Konu: Geri: Kuyruk 7 Kilometre! C.tesi Eyl. 13, 2008 5:11 pm | |
| | |
|