|mekann| ***(ÖZEL ÜYE)***
Mesaj Sayısı : 122 Nerden : %okuldan% (ENERJİ) : (REPP) : (PAYLAŞIM) : (TAKIMI) : (ADIM) : _DOLDUR_ (S.ADIM) : _DOLDUR_ (YAŞIM) : _DOLDUR_ (NERELİ) : _DOLDUR_ (KANKA\'LIK) : (SİTE GÜCÜ) : Rep Puanım : 100 Kayıt tarihi : 10/09/08
mEkAnN mEkAnN: 12
| Konu: Firefox 3 rekora koşuyor C.tesi Eyl. 13, 2008 5:10 pm | |
| Firefox 3 rekora koşuyor
Henüz geçtiğimiz hafta resmi olarak kullanıma sunulan Firefox 3, kısa sürede 20 milyon indirildi.
Üstelik, bu sadece ilk dalga. 170 milyon kullanıcısıyla Internet Explorer'ın tahtını yavaştan sallamaya koyulan Firefox, yeni sürümü henüz otomatik güncelleme kanalıyla Firefox 2 kullanıcılarına sunmadı bile.
İnternet yönetimi yazılımları üreten Net Applications firmasının bir araştırmasına göre, Firefox 3'ün tarayıcı pazarındaki payı, resmi olarak yayınlanmasından yüzde 1.16'ya fırlamış.
Firefox'un toplam pazar payı ise, açık kaynaklı bir tarayıcı için hayli cengaverce bir rakam olan yüzde 19. | |
|
SERKAN11 {***KRAL***}
Mesaj Sayısı : 1081 Yaş : 30 Nerden : KOCAELİ İş/Hobiler : -MeKaNcI- Lakap : aDS_Coo (ENERJİ) : (REPP) : (PAYLAŞIM) : (TAKIMI) : (ADIM) : !^^SeRkAn^^! (S.ADIM) : boşver sALLa (YAŞIM) : 13_14 gircem (NERELİ) : ***TOkat*** (KANKA\'LIK) : (SİTE GÜCÜ) : (AVATAR) : Ruh Hali : Hayvanım : (Seviye) : Rep Puanım : 4682590022212 Ödülü : Kayıt tarihi : 08/09/08
mEkAnN mEkAnN: -MeKaNcI-
| Konu: Geri: Firefox 3 rekora koşuyor C.tesi Eyl. 13, 2008 5:45 pm | |
| | |
|
{Aşık}{Kul} *(YENİ-ÜYEMİZ)*
Mesaj Sayısı : 331 Yaş : 29 Nerden : hEladan (ENERJİ) : (REPP) : (PAYLAŞIM) : (TAKIMI) : (ADIM) : _DOLDUR_ (S.ADIM) : _DOLDUR_ (YAŞIM) : _DOLDUR_ (NERELİ) : _DOLDUR_ (KANKA\'LIK) : (SİTE GÜCÜ) : Rep Puanım : 100 Kayıt tarihi : 09/09/08
mEkAnN mEkAnN: 12
| Konu: Geri: Firefox 3 rekora koşuyor Paz Eyl. 14, 2008 3:59 pm | |
| | |
|