_int_ _***CO ADMİN***_
Mesaj Sayısı : 219 Yaş : 30 Nerden : anAdOlu (ENERJİ) : (REPP) : (PAYLAŞIM) : (TAKIMI) : (ADIM) : yoq (S.ADIM) : yoq (YAŞIM) : 14 (NERELİ) : anadalu (KANKA\'LIK) : (SİTE GÜCÜ) : Rep Puanım : 100 Kayıt tarihi : 08/09/08
mEkAnN mEkAnN: 12
| Konu: Kaçak Sevgili Sohbeti. Ptsi Eyl. 08, 2008 3:18 pm | |
| KAÇAK SEVGİLİ SOHBETİ
Edirne'deki Tunca Barınma Evi'nde, Yeni Bir Yaşam Kurmak Umuduyla Avrupa Ülkelerine Kaçmak İsterken Yakalanan Yabancılar Tutuluyor.
Edirne’deki Tunca Barınma Evi’nde, yeni bir yaşam kurmak umuduyla Avrupa ülkelerine kaçmak isterken yakalanan yabancılar tutuluyor. Sınırdışı edilmeyi bekleyen yabancılar arasında sevgili olan Iraklı Fatıma ile Mahmud da bulunuyor. Günlerdir birbirini göremeyen sevgililerden Fatıma, bahçede havalandırmaya çıkınca, nezarethane penceresinden bakan Mahmud’u gördü ve koşarak yanına gitti. Parmaklıklar arasından uzattıkları ellerini birbirini kenetleyen iki sevgili kısa süreliğine de olsa hasret giderdi. | |
|
SERKAN11 {***KRAL***}
Mesaj Sayısı : 1081 Yaş : 30 Nerden : KOCAELİ İş/Hobiler : -MeKaNcI- Lakap : aDS_Coo (ENERJİ) : (REPP) : (PAYLAŞIM) : (TAKIMI) : (ADIM) : !^^SeRkAn^^! (S.ADIM) : boşver sALLa (YAŞIM) : 13_14 gircem (NERELİ) : ***TOkat*** (KANKA\'LIK) : (SİTE GÜCÜ) : (AVATAR) : Ruh Hali : Hayvanım : (Seviye) : Rep Puanım : 4682590022212 Ödülü : Kayıt tarihi : 08/09/08
mEkAnN mEkAnN: -MeKaNcI-
| Konu: Geri: Kaçak Sevgili Sohbeti. C.tesi Eyl. 13, 2008 5:43 pm | |
| | |
|