_int_ _***CO ADMİN***_
Mesaj Sayısı : 219 Yaş : 30 Nerden : anAdOlu (ENERJİ) : (REPP) : (PAYLAŞIM) : (TAKIMI) : (ADIM) : yoq (S.ADIM) : yoq (YAŞIM) : 14 (NERELİ) : anadalu (KANKA\'LIK) : (SİTE GÜCÜ) : Rep Puanım : 100 Kayıt tarihi : 08/09/08
mEkAnN mEkAnN: 12
| Konu: çuval Cinayetini Iki Kuzen Işlemiş. Ptsi Eyl. 08, 2008 3:19 pm | |
| Bahçelievler'de, Hurdacı Dükkanında Konsomatris Sevgilisi Hayriye Ergin (25) ile Birlikte Ölü Bulunan Turgut Avanes'i (45), Oğlu T.a (17) ile Yeğeni S.a'nın (17) Birlikte Öldürdükleri Ortaya Çıktı.
BAHÇELİEVLER’de, hurdacı dükkanında konsomatris sevgilisi Hayriye Ergin (25) ile birlikte ölü bulunan Turgut Avanes’i (45), oğlu T.A (17) ile yeğeni S.A’nın (17) birlikte öldürdükleri ortaya çıktı. Poliste tetiği kendisinin çektiği söyleyen T.A., savcılıkta "Onları yatakta çıplak gördüm. Dışarı çıkıp sinirle silahı çekip mermiyi namluya sürdüm, Tabancayı kuzenim S.A.’ya verdim. S.A. ne yapacağını sorduğunda, ’Sık kafalarına’ dedim. O da ateş etti" dedi. S.A. da kuzeni T.A.’yı doğruladı. İki genç tutuklandı. Cinayet silahını göle atan anne Hülya Avanes tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. | |
|
1misafir1 *(YENİ-ÜYEMİZ)*
Mesaj Sayısı : 28 (ENERJİ) : (REPP) : (PAYLAŞIM) : (ADIM) : _DOLDUR_ (S.ADIM) : _DOLDUR_ (YAŞIM) : _DOLDUR_ (NERELİ) : _DOLDUR_ (KANKA\'LIK) : (SİTE GÜCÜ) : Rep Puanım : 100 Kayıt tarihi : 08/09/08
mEkAnN mEkAnN: 12
| Konu: Geri: çuval Cinayetini Iki Kuzen Işlemiş. Ptsi Eyl. 08, 2008 10:11 pm | |
| | |
|