_int_ _***CO ADMİN***_
Mesaj Sayısı : 219 Yaş : 30 Nerden : anAdOlu (ENERJİ) : (REPP) : (PAYLAŞIM) : (TAKIMI) : (ADIM) : yoq (S.ADIM) : yoq (YAŞIM) : 14 (NERELİ) : anadalu (KANKA\'LIK) : (SİTE GÜCÜ) : Rep Puanım : 100 Kayıt tarihi : 08/09/08
mEkAnN mEkAnN: 12
| Konu: TÜrk GÜzel İkİncİ Oldu Ptsi Eyl. 15, 2008 4:09 pm | |
| Avrupa Futbol Şampiyonası Güzellik Yarışması'nda Türkiye'yi Temsil Eden Filiz Heilmann İkinci Seçildi. AVRUPA FUTBOL ŞAMPİYONASI GÜZELLİK YARIŞMASI'NDA TÜRKİYE'Yİ TEMSİL EDEN FİLİZ HEİLMANN İKİNCİ SEÇİLDİ. Miss Germany Corporation tarafından ilk kez düzenlenen 'Miss Germany Corporation Avrupa Futbol Şampiyonası Güzellik Yarışması'nda Türkiye'yi Hannover'den temsil eden Filiz Heilmann (21) 140 puanla ikinci, Yunanistan'ın temsilcisi Mariola Shabanaj (20) 120 puanla üçüncü olurken, birinciliği 220 puanla Çekoslovakya güzeli Dominika Huzvarova (22) elde etti. Almanya'nın en büyük eğlence parkı 'Avrupa Parkı'nda Cumartesi gecesi yapılan 'Miss EM' finaline 600 davetliyle 90 basın mensubu katıldı. Final gecesinde Avusturya ve İsviçre'de 7 Haziran günü başlayacak Avrupa Futbol Şampiyonası öncesi podyumda futbol heyecanı başladı. Açık havada yapılması planlanan yarışma hava muhalefeti nedeniyle ertelenerek parkın kapalı 'Dom' salonunda yapıldı. Salon şampiyonaya katılan 16 ülkenin bayraklarıyla süslenerek davetlilere ülkelerin leziz yemek çeşitleri ikram edildi. Türk yemeklerinden İzmir köfte, ızgara çeşitleri ikramı yapıldı. Program, parkın şov programıyla açıldı. Miss EM güzelleri podyuma milli formalarıyla çıkarak ülkelerin bayraklarını dalgalandırdı. Ardından akşam kostümü ve pembe mayolarıyla podyumda yarışan güzeller jüri heyetinden en fazla puan almak için ter döktü. Jüri heyetinde eski futbolcu, antrenör Guido Buchwald, Almanya'nın ünlü hakemi, spor diplomatı unvanı verilen WEschweiler, Miss Germany 2004 güzeli Claudia Hein, Mister Germany 2007/2008 Werner Krieger, iş dünyasından Werner Lanz, Daniela Lindner, Avrupark'ın sahibi Roland Mack, ARD televizyon moderatörü Alexander Mazza, Miss isviçre 2000 güzeli ve ses sanatçısı Paloma, Kuaför Francek Prsa yer aldı. | |
|
SERKAN11 {***KRAL***}
Mesaj Sayısı : 1081 Yaş : 30 Nerden : KOCAELİ İş/Hobiler : -MeKaNcI- Lakap : aDS_Coo (ENERJİ) : (REPP) : (PAYLAŞIM) : (TAKIMI) : (ADIM) : !^^SeRkAn^^! (S.ADIM) : boşver sALLa (YAŞIM) : 13_14 gircem (NERELİ) : ***TOkat*** (KANKA\'LIK) : (SİTE GÜCÜ) : (AVATAR) : Ruh Hali : Hayvanım : (Seviye) : Rep Puanım : 4682590022212 Ödülü : Kayıt tarihi : 08/09/08
mEkAnN mEkAnN: -MeKaNcI-
| Konu: Geri: TÜrk GÜzel İkİncİ Oldu Çarş. Eyl. 17, 2008 4:12 pm | |
| | |
|