_int_ _***CO ADMİN***_
Mesaj Sayısı : 219 Yaş : 30 Nerden : anAdOlu (ENERJİ) : (REPP) : (PAYLAŞIM) : (TAKIMI) : (ADIM) : yoq (S.ADIM) : yoq (YAŞIM) : 14 (NERELİ) : anadalu (KANKA\'LIK) : (SİTE GÜCÜ) : Rep Puanım : 100 Kayıt tarihi : 08/09/08
mEkAnN mEkAnN: 12
| Konu: Las Vegas kızları Ptsi Eyl. 15, 2008 4:10 pm | |
| Dünya çapında müthiş bir hayran kitlesi bulunan Las Vegas'ın başarısında şüphesiz Molly Sims, Vanessa Marcil ve Nikki Cox'un (soldan sağa) payları büyük.
Heyecanın hiç bitmediği Las Vegas dizinde, baş döndüren güzellikleriyle Molly Sims, Vanessa Marcil ve Nikki Cox, dizinin fanatiklerini her bölümde televizyona kilitliyor.
Amerikan televizyon programlarının en başarılı yapımlarından biri Las Vegas..
Ülkemizde de Cnbc-e kanalında yayınlanan yapım, her bölümüyle milyonlarca kişiyi ekran başına topluyor.
Herkesin nedeni ise farklı.. Kimi dizinin 'Büyük Ed' lakaplı Ed Deline ve ekibinin her hafta yeni türeyen suçluları kumarhaneden nasıl attığını, kimi Vegas ışıklarını, kimi neredeyse her hafta konuk olan ünlü oyuncuları, kimi ise kumarhanede olup bitenleri meraklı gözlerle seyrediyor.
Ancak sanırız dizinin müdavimlerinin önceliği bu üç bayanda.. Las Vegas'ın yıldızları Molly Sims, Vanessa Marcil ve Nikki Cox güzellikleriyle Las Vegas'a bambaşka bir renk katıyor.
Bu arada Nikki Cox hayranlarına kötü bir haber verelim. Dizinin bu sezon çekilen ancak henüz ülkemizde yayınlanmayan bölümlerinde güzel oyuncu Cox, yer almıyor. Tıpkı sinema filmi yapmak için diziden ayrılan başrol oyuncusu James Caan gibi.
Son olarak Caan'ın yerine Magnum dizisinden tanınan Tom Selleck'in geldiğini de hatıratalım. | |
|
SERKAN11 {***KRAL***}
Mesaj Sayısı : 1081 Yaş : 30 Nerden : KOCAELİ İş/Hobiler : -MeKaNcI- Lakap : aDS_Coo (ENERJİ) : (REPP) : (PAYLAŞIM) : (TAKIMI) : (ADIM) : !^^SeRkAn^^! (S.ADIM) : boşver sALLa (YAŞIM) : 13_14 gircem (NERELİ) : ***TOkat*** (KANKA\'LIK) : (SİTE GÜCÜ) : (AVATAR) : Ruh Hali : Hayvanım : (Seviye) : Rep Puanım : 4682590022212 Ödülü : Kayıt tarihi : 08/09/08
mEkAnN mEkAnN: -MeKaNcI-
| Konu: Geri: Las Vegas kızları Perş. Eyl. 18, 2008 3:11 pm | |
| | |
|