_int_ _***CO ADMİN***_
Mesaj Sayısı : 219 Yaş : 30 Nerden : anAdOlu (ENERJİ) : (REPP) : (PAYLAŞIM) : (TAKIMI) : (ADIM) : yoq (S.ADIM) : yoq (YAŞIM) : 14 (NERELİ) : anadalu (KANKA\'LIK) : (SİTE GÜCÜ) : Rep Puanım : 100 Kayıt tarihi : 08/09/08
mEkAnN mEkAnN: 12
| Konu: 20 yıllık yuvayı ihanet yıkıyor Ptsi Eyl. 15, 2008 4:12 pm | |
| Söz yazarı Aykut Gürel'in 20 yıllık eşi ve iki çocuğunun annesi şarkıcı Seden Gürel'i 30 yaşındaki yazar Yasemin Pulat'la aldattığı ortaya çıktı. Posta'nın haberine göre, Aykut Gürel ile Yasemin Pulat'ın ilişkisinin 6 yıldır sürdüğü iddia edildi. Diğer yandan Yasemin Pulat son kitabı "İçimdeki Gürültü'de" "Eğer ikinci kadın varsa birincisi yok demektir. İkinci kadın varsa birinci terkedilmiştir zaten" diye yazarak yaşadığı aşkın ipuçlarını verdiği belirtildi. | |
|
SERKAN11 {***KRAL***}
Mesaj Sayısı : 1081 Yaş : 30 Nerden : KOCAELİ İş/Hobiler : -MeKaNcI- Lakap : aDS_Coo (ENERJİ) : (REPP) : (PAYLAŞIM) : (TAKIMI) : (ADIM) : !^^SeRkAn^^! (S.ADIM) : boşver sALLa (YAŞIM) : 13_14 gircem (NERELİ) : ***TOkat*** (KANKA\'LIK) : (SİTE GÜCÜ) : (AVATAR) : Ruh Hali : Hayvanım : (Seviye) : Rep Puanım : 4682590022212 Ödülü : Kayıt tarihi : 08/09/08
mEkAnN mEkAnN: -MeKaNcI-
| Konu: Geri: 20 yıllık yuvayı ihanet yıkıyor Çarş. Eyl. 17, 2008 4:12 pm | |
| | |
|