_int_ _***CO ADMİN***_
Mesaj Sayısı : 219 Yaş : 30 Nerden : anAdOlu (ENERJİ) : (REPP) : (PAYLAŞIM) : (TAKIMI) : (ADIM) : yoq (S.ADIM) : yoq (YAŞIM) : 14 (NERELİ) : anadalu (KANKA\'LIK) : (SİTE GÜCÜ) : Rep Puanım : 100 Kayıt tarihi : 08/09/08
mEkAnN mEkAnN: 12
| Konu: Eda-Metin Özülkü--böyle aşk olmaz. Ptsi Eyl. 15, 2008 4:20 pm | |
| Ne acılar gördüm uzun zamandır Mutluluk bir yerde pempe rüyadır Aşka isim koyma bence yalandır Bir güzel gördün mü başa beladır
Yanıyorum derdime Kendim ettim kendime Ne olur beni sende Bırakıp gitme
Sana benim ahım tutmaz Böyle aşk olmaz Kırkım çıksa Haberin olmaz
Yanıyorum derdime Kendim ettim kendime Ne olur beni sende Bırakıp gitme. | |
|
HaRBiCiK {***KRAL***}
Mesaj Sayısı : 161 Nerden : Diyârßâkır Lakap : ÇöKeLTiCi (ENERJİ) : (REPP) : (PAYLAŞIM) : (TAKIMI) : (ADIM) : FıRâT (S.ADIM) : KâYâ (YAŞIM) : SâLLâ (NERELİ) : DíYâRßâKíR (KANKA\'LIK) : (SİTE GÜCÜ) : (AVATAR) : Ruh Hali : Hayvanım : (Seviye) : Rep Puanım : 6950000 Kayıt tarihi : 15/09/08
| Konu: Geri: Eda-Metin Özülkü--böyle aşk olmaz. Perş. Eyl. 18, 2008 8:18 pm | |
| | |
|
SERKAN11 {***KRAL***}
Mesaj Sayısı : 1081 Yaş : 30 Nerden : KOCAELİ İş/Hobiler : -MeKaNcI- Lakap : aDS_Coo (ENERJİ) : (REPP) : (PAYLAŞIM) : (TAKIMI) : (ADIM) : !^^SeRkAn^^! (S.ADIM) : boşver sALLa (YAŞIM) : 13_14 gircem (NERELİ) : ***TOkat*** (KANKA\'LIK) : (SİTE GÜCÜ) : (AVATAR) : Ruh Hali : Hayvanım : (Seviye) : Rep Puanım : 4682590022212 Ödülü : Kayıt tarihi : 08/09/08
mEkAnN mEkAnN: -MeKaNcI-
| Konu: Geri: Eda-Metin Özülkü--böyle aşk olmaz. C.tesi Eyl. 20, 2008 9:58 pm | |
| | |
|