SERKAN11 {***KRAL***}
Mesaj Sayısı : 1081 Yaş : 30 Nerden : KOCAELİ İş/Hobiler : -MeKaNcI- Lakap : aDS_Coo (ENERJİ) : (REPP) : (PAYLAŞIM) : (TAKIMI) : (ADIM) : !^^SeRkAn^^! (S.ADIM) : boşver sALLa (YAŞIM) : 13_14 gircem (NERELİ) : ***TOkat*** (KANKA\'LIK) : (SİTE GÜCÜ) : (AVATAR) : Ruh Hali : Hayvanım : (Seviye) : Rep Puanım : 4682590022212 Ödülü : Kayıt tarihi : 08/09/08
mEkAnN mEkAnN: -MeKaNcI-
| Konu: Bekle Bizi Devler Ligi! Ptsi Eyl. 15, 2008 4:50 pm | |
| BEKLE BİZİ DEVLER LİGİ! Romanya deplasmanından istediğimiz alır bir kez daha Devler Ligi'ne 'merhaba' deriz
Harry Kewell, Fernando Meira ve son olarak Milan Baros gibi yıldızları kadrosuna katarak gücüne güç katan Galatasaray, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında deplasanda Romen ekibi Steaua Bükreş ile karşı karşıya geliyor. Stadionul Ghencea'da saat 20:45'te başlayacak mücadeleyi İtalyan hakem M.Simone Trefoloni yönetecek. Ali Sami Yen Stadı'nda 15 gün önce oynanan ve 2-2'lik eşitlik ile sona eren karşılaşmanın rövanşında Galatasaray'ın turu geçebilmesi için galibiyet ya da 3-3 ve daha farklı gollü beraberlikler gerekiyor.
SAKATLARIN DURUMU
Denizlispor maçında sakatlanan Sabri, Romanya kafilesinde yer almazken, Ümit Karan ve Hasan Şaş ise Bükreş'e ***ürüldü. Sakatlığı geçen Ümit Karan, uzun bir aradan sonra kafilede yer alırken, belindeki rahatsızlığı nedeniyle Denizlispor maçının ilk yarısında oyundan çıkmak zorunda kalan Hasan Şaş da kadroda yer aldı. GALATASARAY Aykut Servet Meira Hakan Balta Linderoth (Barış) Mehmet Topal Ayhan Arda Kewell Lincoln Nonda
STEAUA BÜKREŞ Zapata Marin Radoi Ghionea Neşu Vega Petre Nicolita Lovin Bernhardt Neaga
STAT: Stadionul Ghencea SAAT: 20:45 HAKEM: M.Simone Trefoloni | |
|
{Aşık}{Kul} *(YENİ-ÜYEMİZ)*
Mesaj Sayısı : 331 Yaş : 29 Nerden : hEladan (ENERJİ) : (REPP) : (PAYLAŞIM) : (TAKIMI) : (ADIM) : _DOLDUR_ (S.ADIM) : _DOLDUR_ (YAŞIM) : _DOLDUR_ (NERELİ) : _DOLDUR_ (KANKA\'LIK) : (SİTE GÜCÜ) : Rep Puanım : 100 Kayıt tarihi : 09/09/08
mEkAnN mEkAnN: 12
| Konu: Geri: Bekle Bizi Devler Ligi! Çarş. Eyl. 17, 2008 9:47 pm | |
| | |
|