SERKAN11 {***KRAL***}
Mesaj Sayısı : 1081 Yaş : 30 Nerden : KOCAELİ İş/Hobiler : -MeKaNcI- Lakap : aDS_Coo (ENERJİ) : (REPP) : (PAYLAŞIM) : (TAKIMI) : (ADIM) : !^^SeRkAn^^! (S.ADIM) : boşver sALLa (YAŞIM) : 13_14 gircem (NERELİ) : ***TOkat*** (KANKA\'LIK) : (SİTE GÜCÜ) : (AVATAR) : Ruh Hali : Hayvanım : (Seviye) : Rep Puanım : 4682590022212 Ödülü : Kayıt tarihi : 08/09/08
mEkAnN mEkAnN: -MeKaNcI-
| Konu: kuReseL ısınma GeyikLeri :D:D Salı Eyl. 16, 2008 4:37 pm | |
| vhatce kız kışlıkları çıkardın mı +yok bey yazlıklar yeter bize fakir fukara bulup kışlıkları dağıtalım -niye gız dellendin mi +yok bey televizyon küresel ısınma var diyor heryer ısınıyormuş buzullar bile erimiş.
abi küresel ısınma var ya o yalanmış -hadi len kim dedi +olum bizim fizk profesörü söyledi aslında karesel ısınma varmış
+abi deli uykum geldi ben biraz uzanayım -o zaman küresel ısınma falan yalan +ne alaka lan - e sen uyayacaksın bide ayılar küresel ısınma yüzünden uyuyamaz diyorlar.
+ küresel ısınma hakkında ne düşünüyorsun? - bırak yaa sobanın yerini tutmuyor...
+ evet ayşe, say bakalım mevsimleri. - ilkyaz, yaz, sonyaz, yazımsı. +afferim evladım. otur beş.
+ abi dondum yaa hava cok soguk, biraz daha odun atsak sobaya. - ne odun atması lan ac su camları. + abi sacmalama icerisi zaten soguk - ac dedim sana + tamam acıyorum, actım - kapat simdi - bi de kuresel ısınma hızını arttırmis diyo bneler + abi boşver et gokten altın yagsa bizim basımıza armut duser - sorma gitsin kapının onunde meyva kasaları olacaktı kap gel. | |
|