SERKAN11 {***KRAL***}
Mesaj Sayısı : 1081 Yaş : 30 Nerden : KOCAELİ İş/Hobiler : -MeKaNcI- Lakap : aDS_Coo (ENERJİ) : (REPP) : (PAYLAŞIM) : (TAKIMI) : (ADIM) : !^^SeRkAn^^! (S.ADIM) : boşver sALLa (YAŞIM) : 13_14 gircem (NERELİ) : ***TOkat*** (KANKA\'LIK) : (SİTE GÜCÜ) : (AVATAR) : Ruh Hali : Hayvanım : (Seviye) : Rep Puanım : 4682590022212 Ödülü : Kayıt tarihi : 08/09/08
mEkAnN mEkAnN: -MeKaNcI-
| Konu: enden Elektirik Alamıyorum Salı Eyl. 16, 2008 4:45 pm | |
| senden elektrik alamiyorum -ben pil degilim!
-senden elektrik alamiyorum kamil -yok oyle bele$e!
-senden elektrik alamıyorum ilhan -başka birsey vereyim?
-senden elektrik alamiyorum -kac gundur ugrasiyoruz burda, fisi prize bi taktirmadinki yavrum
- senden elektrik alamıyorum... - çok zorlama, carpılacaksın...
-senden elektrik alamiyorum -bi saniye izin ver? ben simdi duygularimi yogunlastirma karari aldim sen de elektrigin kralini alacaksin.
-senden elektrik alamıyorum? -nasıl vermemi istersin?
- senden elektrik alamiyorum - bir de surtunmeyi denesen? statik.. belki?
-senden elektrik alamiyorum -sana kablo takmaya niyetim yok da ondan...
-ay ben senden elektrik alamyyorum ayhan. -yüksek gerilim hattımıyım lan ben!! -ay ne bagırıyorsun beee.. -carparım
-senden elektrik alamiyorum. -kontrol kalemi soktun mu?
-senden elektrik alamıyorum tamer. -önemli olan voltaj degil akımdır...
- senden elektrik alamiyorum kaan. - kimden alabildin ki ?!
-senden elektrik alamıyorum ... -fisi takmamısımdır o zaman...
- senden elektrik alamıyorum tamer?? - iyi de önce salteri kaldırman lazım
-senden elektrik alamıyorum erkan? -motor musun?
- senden elektrik alamiyorum. - alamazsin tabi cunku sendeki tesisat bendeki elektirigi almaya yeterli degil... - nasil yani? - fisinin boyu cok kisa, yetismiyor prize!!! - (aglamakli bir sesle) hani boyu degil islevi onemliydi? -aglama sus!...lafa bak benden elektirik alamiyormus. sinirlerimi de bozma. hayir sonunda prize uzatma kablosu cekecegim o olacak... | |
|