SERKAN11 {***KRAL***}
Mesaj Sayısı : 1081 Yaş : 30 Nerden : KOCAELİ İş/Hobiler : -MeKaNcI- Lakap : aDS_Coo (ENERJİ) : (REPP) : (PAYLAŞIM) : (TAKIMI) : (ADIM) : !^^SeRkAn^^! (S.ADIM) : boşver sALLa (YAŞIM) : 13_14 gircem (NERELİ) : ***TOkat*** (KANKA\'LIK) : (SİTE GÜCÜ) : (AVATAR) : Ruh Hali : Hayvanım : (Seviye) : Rep Puanım : 4682590022212 Ödülü : Kayıt tarihi : 08/09/08
mEkAnN mEkAnN: -MeKaNcI-
| Konu: Senin Baban Bir Leylekti Yavrum Salı Eyl. 16, 2008 4:47 pm | |
| çatıya konmuştu bir bahar vakti senin baban bir leylekti yavrum adam gibi kılık kıyafet yoktu üstü başı tüydü telekti yavrum
bilmemki nereden aklına esti ansızın kapının ziline bastı yatıya gelmişti bir akşam üstü birazda yüzsüzdü yalaktı yavrum
insanın kovsaydım keşke dediği ocakta haşladı mısır hediği çorbayı içmedi başka yediği biber turşusuydu kelekti yavrum
karnı doyunca kalkıp oturdu peşi sıra beni yere yatırdı gagasını vurup karnıma batırdı her yanım kalburdu elekti yavrum
meraklanıp sordum benzim sararmış öğrendim sonradan seni ararmış onun için gözü böyle kararmış kısaca bir miktar salaktı yavrum
birden hatırlayıp bacaya göz attı geri döndü seni bana uzattı ardından kanat çırpıp göçetti senin baban bir leylekti yavrum | |
|