SERKAN11 {***KRAL***}
Mesaj Sayısı : 1081 Yaş : 30 Nerden : KOCAELİ İş/Hobiler : -MeKaNcI- Lakap : aDS_Coo (ENERJİ) : (REPP) : (PAYLAŞIM) : (TAKIMI) : (ADIM) : !^^SeRkAn^^! (S.ADIM) : boşver sALLa (YAŞIM) : 13_14 gircem (NERELİ) : ***TOkat*** (KANKA\'LIK) : (SİTE GÜCÜ) : (AVATAR) : Ruh Hali : Hayvanım : (Seviye) : Rep Puanım : 4682590022212 Ödülü : Kayıt tarihi : 08/09/08
mEkAnN mEkAnN: -MeKaNcI-
| Konu: Eski Sevgiliye Salı Eyl. 16, 2008 4:48 pm | |
| 1 - hayatim, pismanim, geri dönmek istiyorum! - tek yön güzelim burasi hadi nas nas!...
2. gercekten unuttun mu? - sen de kimsin?
3 - seni hala seviyorum! - performansina her zaman saygi duymusumdur zaten
4- seni hala özlüyorum... - tütün bas gecer
5 - nasil gidiyor hayat? - senden sonra bayagi bi güzellesti, sagol
6 - birbirimizin kalbini kirdik, yeniden bir araya gelip o kirik kalpleri onaralim! - benimkinin kaskosu vardi
7 - biliyorum hala sevip arzuluyorsun beni, sadece farkinda degilsin. ya da farkinda olmak istemiyorsun. - allah belani versin
8 - sen varsin ve hep olacaksin! - yazik, bir malsin ve hep öyle kalacaksin...
9 - dün gece rüyamda seni gördüm... erol bize ne oldu böyle? - bi dahakine iyi örtün de uyu...
10 - gece rüyamda gördüm seni, cok korktum, basina bi sey gelmedi di'mi? - basima gelen en kötü sey sendin!
11 - dün gece seni rüyamda gördüm... - görebilecegin tek yerde görmüssün zaten
12 - senin gibisini bir daha bulamadim - bunun beni ilgilendiren kismi nedir?
13 - bu aksam isin var mi? - mesaj attiginiz kisiye su an ulasilamiyor. lütfen daha sonra tekrar denemeyiniz!
14 - buldun mu bari bir kazma? - senden daha kazmasini bulamadim kusura bakma... | |
|
_sagopa_ *(YENİ-ÜYEMİZ)*
Mesaj Sayısı : 91 Yaş : 32 (ENERJİ) : (REPP) : (PAYLAŞIM) : (TAKIMI) : (ADIM) : Ad (S.ADIM) : soyat (YAŞIM) : düzgün yas (NERELİ) : _*istanbul*_ (KANKA\'LIK) : (SİTE GÜCÜ) : (AVATAR) : Ruh Hali : Hayvanım : Rep Puanım : 100 Ödülü : Kayıt tarihi : 09/09/08
mEkAnN mEkAnN: mekann_19866
| Konu: Geri: Eski Sevgiliye Salı Eyl. 16, 2008 5:12 pm | |
| | |
|