_sagopa_ *(YENİ-ÜYEMİZ)*
Mesaj Sayısı : 91 Yaş : 32 (ENERJİ) : (REPP) : (PAYLAŞIM) : (TAKIMI) : (ADIM) : Ad (S.ADIM) : soyat (YAŞIM) : düzgün yas (NERELİ) : _*istanbul*_ (KANKA\'LIK) : (SİTE GÜCÜ) : (AVATAR) : Ruh Hali : Hayvanım : Rep Puanım : 100 Ödülü : Kayıt tarihi : 09/09/08
mEkAnN mEkAnN: mekann_19866
| Konu: Kopya Versene Salı Eyl. 16, 2008 5:17 pm | |
| Kopya ver olm - Yok kopya mopya, pleysteyşını oynatmamıştın sen bana - Tamam olm oynatcam söz - Olmaz önce pleysteyşın sonra kopya - Hay senin ….
………………………………………..
- Gopya virsene lan - Hayır böyle şeylere karşıyım ben - Hocam Memet gopya çekiyi - Ama ama.. böhhüü
…………………………………………
- Şşt Nalan, kopya vereyimmi istermisin - Valla karşılığında birşey vermem ama heveslenme Murat - Tühh. ŞŞtt Fatma kopya istermisin - Dayak istermisin Murat - Puhh
………………………………………….
- Kopya versene - Sen bi Müdürün yanına git o verir kopyanı çocuum - Ehe pardon hocam sizi Kemal sandım - Hade bakim hazır kıçın sıcakken bi müdüre uğrada soğutuversin - Ama.. - Höt! - Peki.. ühü
…………………………………………
- Olm kopya ver çizerim - Hade lan nerde sende o yürek - Aha cizttt - Hocam Abdül kağıdıma Ben böyle hocanın taaa … koyim diye yazdıı, şimdide geri silmeye çalışıyor. Ayrıca kıçından ve boynundan süzülen terler sırayı ıslattı hocam. Hocam bide şu anda bana küfür ediyoo - ABDÜLL!! - Hocam vallaaha yalan bu yawsack yalan söylüyo
…………………………………………
- Kopya versene - Tane 50kuruş - Olm ben yabancımıyım. Sınıf arkadaşınadamı parayla vercen - Herkes sınıf arkadaşım, hem bak geçen senenin fiyatı bu - Neyse al parayıda bana iyisinden bi kopya ver - Al - Bu ne olm bu hangi sorunun cevabı - Geçen senenin tabiki, ehe
…………………………………………
- Şşt kopya versene - Al - Öhm bu çok kolay oldu kesin bi pislik var….
…………………………………………
- Şşt kopya versene - Al - Yok böyle kolay olunca zevk almadım. Sen al bunu geri biraz yalvariim ondan sonra ver olurmu - Bacaamı al o zaman. Yok kopya mobya - Abi ne olurbe valla çok lazım ya, ehe şimdi zevk almaya başladım işte
………………………………………….
- Kopya varmı - Kopya kullanmayalım kullandırtmayalım. AntiKopya merkezi sıfır iki yüz kırkiki yed…. - Amanın adam andoid çıktı
…………………………………………
- Kopya versene - Önce parayı görelim - Hayır önce kopyayı görücem - Al işte burada - mır mır mır - Layn - Vaz geçtim almıyom, okudum zaten, ehe | |
|