_sagopa_ *(YENİ-ÜYEMİZ)*
Mesaj Sayısı : 91 Yaş : 32 (ENERJİ) : (REPP) : (PAYLAŞIM) : (TAKIMI) : (ADIM) : Ad (S.ADIM) : soyat (YAŞIM) : düzgün yas (NERELİ) : _*istanbul*_ (KANKA\'LIK) : (SİTE GÜCÜ) : (AVATAR) : Ruh Hali : Hayvanım : Rep Puanım : 100 Ödülü : Kayıt tarihi : 09/09/08
mEkAnN mEkAnN: mekann_19866
| Konu: Çoraplarım Nerde Salı Eyl. 16, 2008 5:22 pm | |
| ADAM: Çorabım nerede? KADIN:bilmiyorum, hiç aramadı. ADAM:Kusura bakma sevgilim, ben çıplak ayakla hiçbir espiriye gülemiyorum. KADIN:O zaman çorabını giy, zira ben espiri yapmaya devam ediceğim. ADAM:bulabilsem giyeceğim. KADIN: Ohalde çorabını bulunca haber ver ADAM:son kez soruyorum çorabım nerede? KADIN: hayatım çorabını rehin almışım gibi davranma. Ne bileyim ben . Aynı evde yaşmaya başladığımızdan beri sen hep bu soruyu sorarsın ve ben hep aynı yanıtı veririm: Çoraplarının takipçisi değilim. ADAM:Ama ben değişik bir yanıt alma umudumu umutsuzca sürdürüyorum. KADIN:Çoraplarını birbirine sokup top yaptıktan sonra evin en ücra köşesine atmaktan vazgeçsen daha iyi değilmi? ADAM:Lütfen şu çorap brifingine bir son verebilir misin ? KADIN:bu telaşının sebebi nedir acaba ? ADAM:Geç kaldım. KADIN: Nereye? ADAM:Gitmem gereken yere KADIN: Neresi orası? ADAM:Bilmiyorum. KADIN:Bilmediğin bir yere nasıl gideceksin ? ADAM:Tarif üzerine. KADIN:Gürbüz……. | |
|