_sagopa_ *(YENİ-ÜYEMİZ)*
Mesaj Sayısı : 91 Yaş : 32 (ENERJİ) : (REPP) : (PAYLAŞIM) : (TAKIMI) : (ADIM) : Ad (S.ADIM) : soyat (YAŞIM) : düzgün yas (NERELİ) : _*istanbul*_ (KANKA\'LIK) : (SİTE GÜCÜ) : (AVATAR) : Ruh Hali : Hayvanım : Rep Puanım : 100 Ödülü : Kayıt tarihi : 09/09/08
mEkAnN mEkAnN: mekann_19866
| Konu: Azraille Aramızda Gecebilecek Muhtemel Dialoglar Salı Eyl. 16, 2008 5:24 pm | |
| ** geldim canini alacagim.. vakit tamam ** yaw arkadasim oragi gozume sokacaksin yaw.. hakim olamayacagin aleti niye kullaniyorsun ki, tamam alacaksan al canimi o ayri da ** ..! ** eshedu enlaaa
** ya canini ya parani ** aboo azrailin bile dini imani para olmus.. ben neyleyim boyle hayati al canimi da parayla napcan sen bi cesit meleksin ** butun karikaturistleri satin alacam.. beni yakısıkli cizsinler..soyle karizmatik..
** artik zamanin doldu.. oluyorsun ** peki sayin azrail.. neden olum? ** ama su dunyada 2 saat daha kalmak icin yapmadiginiz maymunluk kalmadi yaw Orak geliyo kafana
** canini almaya geldim. ** allah misin laaaam ** denebilir, su an icin yetkili kisiyim. ** hasssssss
** bitti arkadasim kapatiyoruz.. sahadetmi getiriyosun istavrozmu cikariyosun yapta aliyim ruhunu ** vay bea... mahmut bak azrail geldi olm..super bi melek yani.. harika bisey yaw ** hay ezik seni.. alacagim pazarlik yok ** abi ipekmi bu.. valla cok yakismis hea.. mizrakta super.. ya.. supersin ya ** eh gitti benden gunah.. ya allah ** orakta sahane parliy argghh...
** mahmut kocbas sen misin? ** evet birader noldu ki? ** azrailim ben canini almaya geldim. ** nasi? abi nolur yapma nolur kurbanın oliim ** yok alicam canini kurallar boyle. ** haarkk puu. abi olduremezsin beni cunku simdi oldursen tukurdugum icin oldurmus olucan, gunah yazar allah carpar billahi. ** eo?? ben bi sorayim bu konuyu.
(bezmis azrail) ** meraba ben sevgi kelebegiyim ** beni kandiramassin seni taniyorum azrailsinsin sen canimi almaya geldin ** aferin.. isim neydi..
** artik bitti.. hadi obur tarafa gidiyoruz ** abi sizin iste zor yani.. aslinda adaletsizlik var.. bak israfil butun hayati boyunca oturuyo.. o huri senin bu melek benim takiliyo.. neymis kiyamet kopacakmiste bi ufleyecekmis.. sen 7 gun 24 saat onlinesin abi.. valla uzuluyorum senin icin ** ya bi susun ya.. bi susun ** abi susarsan ezerler adami.. bak sen susmussun ustune en zor isi vermisler ** sen bekle burda geliyorum ben
** kartal maltepe senmisin? ** benim kuzicigim ** azrail ben, canini almaya geldim ** can nedirki.. ruh nedirki.. senin o mizragin varya ** sana girsin deme sikildim artik sizin igrenc esprilerinizden
** gel lan buraya zibidi! ** bana mi? ** ne o lan oyle siyah miyah takiliyosun? ne lan bu orak? satanist misin sen yoksa? ** ben simdi seni... ** bak bak bak, bi de kendini allah saniyor. ya mahalleden git ya da azrailin olurum. ** sen kasma kendini ben oldum bile (caart...)
** aha seninde vaktin geldi ** ciddimisin.. supermis hadi gidelim ** oha senin icin hayat dolu diyolardi ** fazla doldu sıkıldım ben hadi.. ** ama azraile bile uyum saglanmazki karde$im ** napiyoruz simdi. boyle duruyorum sen aliyo musun.. hadi neyse prosedur yapalim da bitsin bu is
** hani yillar once bagini bahceni hasadini toplayan bi genc wardi ** ee n`oldu adam mi oldu ** yok oldu o 3 yil once azrail oldu ** eshedu..
** azrail? ** tepeleycem su esgalimi vereni bi bulsam.. simdi bu saatten sonra tebdil**i kiyafet mi gelecegiz ya can almaya.. hayret bisi!
"merhaba, küçük bir tahsilat isimiz vardi!" "hosgeldin, bi kahve içseydin önce?" "sade olsun lütfen.."
** hadi gidelim! ** aaa...azyaiy amjaa....ben daha cocuum be? ** oha..ohaaa...72 yasindasin hayvan! ** oluymu hic 3 ya$indayim ben..3! ** iyi o zaman evladim, hadi attaa gidiyoruz o zaman! ** gulp....
** errröööölllll ** anne gene sen ?o yanındaki siyahlı, kılıçlı adam kim? Orak lan o! ** evladım hani holipsin nerde.azrail amcan canını almaya geldi.sende at bi holips şifa niyetine. A: uğraştırma beni eröl anan başımın etini zaten .çocuumun canını acıtmadan al diye. ** anne bak olipsimi yiyooaasrrghhh ** ama çocuumun canı acıdı! A: ne aileymiş arkadaş | |
|