_int_ _***CO ADMİN***_
Mesaj Sayısı : 219 Yaş : 30 Nerden : anAdOlu (ENERJİ) : (REPP) : (PAYLAŞIM) : (TAKIMI) : (ADIM) : yoq (S.ADIM) : yoq (YAŞIM) : 14 (NERELİ) : anadalu (KANKA\'LIK) : (SİTE GÜCÜ) : Rep Puanım : 100 Kayıt tarihi : 08/09/08
mEkAnN mEkAnN: 12
| Konu: Poti Limani Kullanilamaz Halde. Ptsi Eyl. 08, 2008 4:07 pm | |
| Rusya'ya Ait Savaş Uçaklarının Gürcistan'ın Önemli Stratejik Yerlerini Bombardımanı Sırasında İsabet Alan Poti Limanının Kullanılamaz Hale Geldiği Bildirildi.
Rusya'ya ait savaş uçaklarının Gürcistan'ın önemli stratejik yerlerini bombardımanı sırasında isabet alan Poti limanının kullanılamaz hale geldiği bildirildi. Poti limanı çalışanlarının, verdikleri bilgiye göre, dün gece Rus savaş uçaklarının hedefi olan Poti limanı ciddi hasar gördü ve kullanılamaz hale geldi.
Görgü tanıkları ayrıca Rus bombardımanı sırasında ölen ve yaralananlar olduğunu bildirdi.
Öte yandan, Güney Osetya bölgesine sınır Gori kenti güzergahı boyunca güvenlik güçlerinin sıkı önlem aldığı, özellikle yol üzerindeki köprülere güvenlik amacıyla askerlerin yerleştirildiği görüldü | |
|
SERKAN11 {***KRAL***}
Mesaj Sayısı : 1081 Yaş : 30 Nerden : KOCAELİ İş/Hobiler : -MeKaNcI- Lakap : aDS_Coo (ENERJİ) : (REPP) : (PAYLAŞIM) : (TAKIMI) : (ADIM) : !^^SeRkAn^^! (S.ADIM) : boşver sALLa (YAŞIM) : 13_14 gircem (NERELİ) : ***TOkat*** (KANKA\'LIK) : (SİTE GÜCÜ) : (AVATAR) : Ruh Hali : Hayvanım : (Seviye) : Rep Puanım : 4682590022212 Ödülü : Kayıt tarihi : 08/09/08
mEkAnN mEkAnN: -MeKaNcI-
| Konu: Geri: Poti Limani Kullanilamaz Halde. C.tesi Eyl. 13, 2008 3:51 pm | |
| | |
|
|mekann| ***(ÖZEL ÜYE)***
Mesaj Sayısı : 122 Nerden : %okuldan% (ENERJİ) : (REPP) : (PAYLAŞIM) : (TAKIMI) : (ADIM) : _DOLDUR_ (S.ADIM) : _DOLDUR_ (YAŞIM) : _DOLDUR_ (NERELİ) : _DOLDUR_ (KANKA\'LIK) : (SİTE GÜCÜ) : Rep Puanım : 100 Kayıt tarihi : 10/09/08
mEkAnN mEkAnN: 12
| Konu: Geri: Poti Limani Kullanilamaz Halde. Paz Eyl. 14, 2008 4:25 pm | |
| paylaşım için teşekürler kardes | |
|