_sagopa_ *(YENİ-ÜYEMİZ)*
Mesaj Sayısı : 91 Yaş : 32 (ENERJİ) : (REPP) : (PAYLAŞIM) : (TAKIMI) : (ADIM) : Ad (S.ADIM) : soyat (YAŞIM) : düzgün yas (NERELİ) : _*istanbul*_ (KANKA\'LIK) : (SİTE GÜCÜ) : (AVATAR) : Ruh Hali : Hayvanım : Rep Puanım : 100 Ödülü : Kayıt tarihi : 09/09/08
mEkAnN mEkAnN: mekann_19866
| Konu: Telefon Bankacılıgı Salı Eyl. 16, 2008 5:27 pm | |
| Iyi günler, hosgeldiniz, nasil yardimci Olabilirim? - para çekemiyorum ben... - sifrenizi yanlis giriyormussunuz ahmet Bey!... - sifre mi? benim sifrem hep aynidir, Istanbul'un kurtulusu... - lütfen, bana Sifreyi söylemeyin Efendim. - hah, tamam hatirladim, 1956!!! - efendim o ıstanbul'un kurtulusu degil Ama.. - yaaaa!... kaçti ıstanbul'un Kurtulusu? - efendim ben Malesef söyleyemem bunu size. - niye sen de mi bilmiyosun?... - biliyorum, ama Güvenlik açisindan benim Sifreyi bilmemem gerekiyor. - ben sana sifreyi sormuyorum ki! Istanbul'un kurtulusunu soruyorum. - evet, ama
---------------------------- -buyrun bankacilik destek -alo ben konya, ya benim bu printer Çalismiyor!.... -windowstami çalisiyor? -evet -bilgisayar printeri görüyor mu konya? -evet, karsi karsiyalar!..
------------------------------- Gerçek bir temel fikrasi -su an bankanizin trabzon merkez sube
Atm'sinden maasimi çekemiyorum. -üzgünüz efendim geçici bir hatadan ötürü su An tüm Sistemlerimiz off'tadir.
(bir saat kadar sonra yine arar) -ben su an of'dayim (trabzon) ve hala parami Çekemiyorum...
-------------------------------
-güvenliginiz için bir kaç soru sormam Gerekiyor. -dogum yeriniz? -erzurum... -dogum tarihiniz? -23 ocak 1957 -annenizin evlenmeden önceki soyadi? -anami karistirma lan bu ise!
---------------------------------------------- -merhaba ben serkan nasil yardimci Olabilirim?
-benim telefonda bi problem var bankomatta İslem yapamadim -peki ilk önce telefonunuzun ''menü" tusuna Sonra Da ''5'' tusuna basin... -evet... tamam... -ekranda ne var simdi? -show tv... -???
------------------------------- - -ıyi günler kredi karti basvurunuz için Aramistim sizi... -tabi buyrun.. -mesleginiz nedir acaba? -hayat kadini... -özel sektör yaziyorum ben... -o da olur
------------------------------------------------------
-kadin : merhaba ben kredi kartinizla köpek
Almistim... -yetkili: evet efendim?... -kadin : bu köpegin kulaklari duymuyor. Acaba sigorta Kapsamina giriyor mu? | |
|