_sagopa_ *(YENİ-ÜYEMİZ)*
Mesaj Sayısı : 91 Yaş : 32 (ENERJİ) : (REPP) : (PAYLAŞIM) : (TAKIMI) : (ADIM) : Ad (S.ADIM) : soyat (YAŞIM) : düzgün yas (NERELİ) : _*istanbul*_ (KANKA\'LIK) : (SİTE GÜCÜ) : (AVATAR) : Ruh Hali : Hayvanım : Rep Puanım : 100 Ödülü : Kayıt tarihi : 09/09/08
mEkAnN mEkAnN: mekann_19866
| Konu: Asansör Geyikleri Salı Eyl. 16, 2008 5:31 pm | |
| - birisi asansöre girip çıkarken araba sesi çıkarın. - burnunuzu kağıt mendile sümkürdükten sonra mendilinizi açın ve burnunuzdan çıkan maddeyi uzun uzun seyredin.. - ‘şimdi okullu olduk’ şarkısını ıslıkla çalın. - çantanızı veya cüzdanınızı açıp ‘burada yeterince oksijen var mı?’ diye söylenin. - köşede arkanız dönük öylece durun ve asansör durduğunda da inmeyin. - birisinin üzerine eğilerek ‘kimlik kontrolü’ deyin. - günlük egzersiz hareketlerinizi yapın. - kendi katınıza geldiğinizde kapı neden açılmıyor diye sinirlenip bağırın. otomatik olarak açıldığında utanmış gibi yapın. - yeni binenlerin suratına pişmiş kelle gibi sırıtarak ‘çoraplarımı yeni değiştirdim’ deyin. - biraz yaşlıysanız binenlere vaaz verin. - belirli aralıklarla miyavlayın ama çaktırmayın. - biri asansörden inerken alkışlayın. - binenlerle dilinizi burnunuza değdirebileceğinize dair iddiaya girin. - geğirin ama ağzınıza biriktirdiğiniz havayı kullanarak “kusura bakmayın” demeyi ihmal etmeyin. - midenizi tutun ve ‘ögg, beni asansör tutar da’ deyin. - binen her kişiye inmek istediğiniz katı söyleyin. - yüzünüze maske takıp binin ve insanlarla o şekilde konuşun. - asansörün her duruşunda ‘ding!’ sesi çıkarın. - düğmelerin bulunduğu panelin önünde durun hatta panele yaslanın. - yanınızda sandalyenizi de getirin. - steteskopla asansörün duvarlarını dinleyin. - haydi hep birlikte şarkı söyleyelim deyin. - sandviçinizden bir ısırık aldıktan sonra yanınızdakine ‘biroz da sen almoz musun, mmm’ deyin. - yanınıza akciğer röntgen filminizi alın ve kısa aralıklarla öksürüp durun veya röntgen gözlükleri takarak etrafınızdakileri şüpheli gözlerle inceleyin. - yere tebeşirle bir kare çizin ve diğerlerine burasının size özel olduğunu söyleyin. - bir battaniye alıp sıkıca sarılın. - birisi bir düğmeye bastığında patlama efekti yapın. - asansör tümüyle sessizken yanınızdakine dönüp ‘çalan sizin cep telefonunuz muydu?’ diye sorun. - diğerlerine bir yaranızı gösterip, enfeksiyon olup olmadığı konusunda görüşlerini sorun. - bu ne işe yarıyor acaba diyerek, alarm düğmesine basın. - şeytani bir ses tonuyla ‘bugün kendime daha uygun bir vücut bulmalıyım’ deyin. - elinizdeki kutuyu kapı ile asansör arasındaki boşluktan geçirmeye çalışın. - çevrenize bakınıp ‘acaba kim osurdu?’ deyin. - asansöre binen herkesin elini sıkıca sıkarak ‘hoş geldiniz’ deyin. - inerlerken de sarılıp öperek ‘güle güle’ deyin. - binen her yolcuya onlar için istedikleri düğmeye basabileceğinizi söyleyin. - ağzınızdaki sakızı alıp elinizle uzatıp durun. - yolculardan birisine gözünüzü dikip bir süre baktıktan sonra ‘ sen, sen de onlardan birisin’ diye bağırarak asansörün uzak noktasına kaçın. - cımbızınızı çıkarıp aynaya bakarak kaslarınızı alın. - gene aynaya bakarak sivilcelerinizi sıkın. - asansör her kattan ayrılışında ‘yuppi! atta gidiyoruz’ diye bağırın. - asansördekilere asansörde sıkışıp kalan veya asansörün aşağıya düşmesi sonucu ölen tanıdıklarınıza dair hikayeler anlatın. - paneldeki tuşlara basarak evinizin telefon numarasını çevirin. diyafon sistemine yaklaşarak “hayatım ben biraz geç geleceğim” falan deyin. - baktın diğerleri, birazdan hepsi birden sana girişecekmiş gibi, bir yüz ifadesi aldı, hemen normal haline dön. aksi takdirde ne olur bilemem! | |
|