_sagopa_ *(YENİ-ÜYEMİZ)*
Mesaj Sayısı : 91 Yaş : 32 (ENERJİ) : (REPP) : (PAYLAŞIM) : (TAKIMI) : (ADIM) : Ad (S.ADIM) : soyat (YAŞIM) : düzgün yas (NERELİ) : _*istanbul*_ (KANKA\'LIK) : (SİTE GÜCÜ) : (AVATAR) : Ruh Hali : Hayvanım : Rep Puanım : 100 Ödülü : Kayıt tarihi : 09/09/08
mEkAnN mEkAnN: mekann_19866
| Konu: Günün Nasıl Geçti Bey Salı Eyl. 16, 2008 5:33 pm | |
| **gunun nasil gecti bey?" -ilk yari basabas bir mucadele koydum hayatla ancak ogleden sonra sahsi hatalarim nedeniyle tarumar oldum.
**gunun nasil gecti bey?" Daha yaratici sorular bekliyorum senden hanım, lutfen biraz cabala
**gunun nasil gecti bey?" -yahu burası evmi kıslamı, bari parola ne diye de sor,dur biraz dinlenelim yav!
**gunun nasil gecti bey?" -gun gecmez gecirilir, istersen yemekte devam edelim hayatim!
**gunun nasil gecti bey?" Burda nasil gectiyse aynen oyle, burada pazartesi baska yerde carsamba, burada sevgililer gunu baska yerde kabotaj bayrami olmuyorki
**gunun nasil gecti bey?" -benim hafizam kotudur bebek, hatirlamam icin bikac yuz dolar gerek!
**gunun nasil gecti bey?" -kimin kime gectigi muallak, yetkililere bildirdim, arastiriyorlar
**gunun nasil gecti bey?" -ne beyi, bey mey, yok artik, hepimiz esitiz, yasasin eslerin esitligi, von seremos, von seremos, kiralim zincirleri,cav bella
**gunun nasil gecti bey?" -iyi gectide, bu adamlar kim, niye ciplaksiniz, hemde benim istikbal yayli kanepemde, nooluyor lenn!
**gunun nasil gecti bey?" Benım icin kucuk ama insanlik icin buyuk bır gundu
**gunun nasil gecti bey?" -destan yazdim destannn
**gunun nasil gecti bey?" -bey kim, gun kim, sen kimsin, burada ne arıyorsun, fakat hirsizsin sen len!
**gunun nasil gecti bey?" Bir agac gibi tek ve hur, bir orman gibi kardescesine
**gunun nasil gecti bey?" -disarisi alkol ve cinnet, eve zor attim kendimi, iyiki sen varsin, iyiki karsilastik sevgilim!
**gunun nasil gecti bey?" Cicek gibi, bunca yilin yasamacisi'yim boyle guzel bir gun gecirmedim, tadi damagimda kaldi.
**gunun nasil gecti bey?" -gun, bugun hic gecmedi,obur haftaya devretti
**gunun nasil gecti bey?" -hic olmeyecek gibi ilimli, yarin olecekmis gibi de telasli
**gunun nasil gecti bey?" -sus da kapiyi kapa, mafya pesimde, yakalarlarsa anam duzuldu demektir!
**gunun nasil gecti bey?" -bilmiyorum hasar tespit calismalari devam ediyor! | |
|