_sagopa_ *(YENİ-ÜYEMİZ)*
Mesaj Sayısı : 91 Yaş : 32 (ENERJİ) : (REPP) : (PAYLAŞIM) : (TAKIMI) : (ADIM) : Ad (S.ADIM) : soyat (YAŞIM) : düzgün yas (NERELİ) : _*istanbul*_ (KANKA\'LIK) : (SİTE GÜCÜ) : (AVATAR) : Ruh Hali : Hayvanım : Rep Puanım : 100 Ödülü : Kayıt tarihi : 09/09/08
mEkAnN mEkAnN: mekann_19866
| Konu: Yeme Beni Diyalogları Salı Eyl. 16, 2008 5:33 pm | |
| +ayse bak arkandaki şeye fare diolar - neeeeee annecim sakamı yapıon hüseyin yeme beni yaaa +öğğğ seni yemek mi (allah korusun)yok fare falan saka yaptım.. -hönk
+anne bak şu resmi ben yaptım -aaa davincininkine ne kadarda benzioooo +ama bn yaptım -yeme beni olum yaaa +babamı yesem olur mu anne -hönk
+anne!!!!! ne yemek var -ben varım olmaz mı? +hehe sen mi,yeme beni anne yaaa -zaten ben seni yemicmki, sen beni yicn(hehehe) +ne?????
+esra şu sınav bi bitsin ikimizde birer tane pasta alcam, erkk sözü valla -yeme beni ercan yaaa +kısım seni nie yiyim pasta varken heheheh -............
+lan olum şu ronaldinho varya -eeeee abi var nolmuş +o benim kanka lan -abi yeme beni yaaaaaa +seni belediye yesin olum -hönkkkk
+fatmaaaa -ne oldu kıs nie bağırıon +alnında kocaman bi sivilce var -neeeeeee +aynaya bak aynaya -hahaha kıs o mercimek +he? -ya demin mercimek ayıklıodum tabak yerdeydi bnde bastım düştüm alnıma yapışmış +yeme beni yaaa basbayağı kocaman bi sivilce o -mercimekkkkkkkk +deilll -yerim seni +(beni yemek mi)ne kadarda sivilceye benzio mercimek dimi o -hönk
+dede bayramın mübarek olsun ver elini öpim -seninde olum +dede harçlık -nee duyamıorumm seni hehe +dede duyuyosun işte yeme beni yaaa -o zaman para verimde git köşeki kasaptan et al onu yiyim +he???
+anneeee bak şurdaki elbise varya 280 ytl alalımmı -neee ne dion kısım sen +ama anne çok büyük bi indirim bu 360tan 280e inmiş valla -yeme beni kısım yaaaaaa +anne ben vejeteryanım -......
+pastırma yiyelimmi nalan -yok ben sevmiom hüsnü +sucuk -ı ı olmas +nedenmiş -et zararlıdır hüsnü +yeme beni nalan yaaa -hüsnü ben et sevmm ki seni yiyim +haa?
+hocam ben bu sınavdan kesin 90 alırım -yeme beni kısım yaaaaa +hocam istesemde yiyemem zaten as önce kopya kağıtlarını yedim midemde yer yok valla -neeeeee!!
+eliff hadi yine iisin kıs kedi rolünü sana verdiler -neeeee kedi mi alp yeme beni yaa +hehehe köpekler yesin seni kısım -anneeeeee
+şişşşşşşt mehmet bil bakalım şuan önümde neler var -neler var nann +köfte,ayran,tatlılar falan üfff süper olum -yeme beni necmi yaaa +olum bunlar varken seni mi yicem yuhhhh -hönkkkkk
+alooo orası neresi acaba -teyze burası fransa sen kimsinis +ne fransa mı -efeeeeet +bn mi bn şey eö nil karaismailgil -teyze birini yiceksen güsel ye nolur ya ettin diyalogun içine daha kısın soyadını bilmion allah allahhhh +oldu olum o zaman bn seni sonra arar güsel yerim tmm mı evladım kaybolma bi yere sen(hehe) -hönkkkkk
+nereye gidios bacım -taksime kardeşş +burdan gidelimmi burası kısa yol he? -ne burası kısa yol mu kısa yol bilmesem yutturcn kardeş +daha kısası mı var bacım yeme beni yaaa -seni yemek mi terbiyesiz çek arabayı sağa çek burda incem onu yiyecekmişim sapıkkkk +ha???
+şişşşşşşt fıstık adın ne senin -höstttt amca ağır ol dedem yaşındasın be +yeme beni güselim senin deden benden yaşlıdır -ben seni yermiyim yemesmiyim bilmiom ama sen şimdi elimdeki çantayı yicen kafana aaa +hayırlı yolculuklar evladım dedene selamlar | |
|