_sagopa_ *(YENİ-ÜYEMİZ)*
Mesaj Sayısı : 91 Yaş : 32 (ENERJİ) : (REPP) : (PAYLAŞIM) : (TAKIMI) : (ADIM) : Ad (S.ADIM) : soyat (YAŞIM) : düzgün yas (NERELİ) : _*istanbul*_ (KANKA\'LIK) : (SİTE GÜCÜ) : (AVATAR) : Ruh Hali : Hayvanım : Rep Puanım : 100 Ödülü : Kayıt tarihi : 09/09/08
mEkAnN mEkAnN: mekann_19866
| Konu: Bebek Nasıl Yapılır? Salı Eyl. 16, 2008 5:39 pm | |
| Bebek nasıl yapılır? .. diye miniklere sormuşlar, Onlar da bakın ne cevaplar vermiş: (bazıları bayağı iyi)
"bebek yapmak için anne bir yumurtanın üzerine Yatar sonra baba gelip yumurtayı kırar" (abby, 6 yaşında)
"ben asla bebek yapmıcam.. babam dedi ki bebek Beklerken kadınlar her gün biraz daha hasta ve Manyak oluyomuş" (marie-ann, 9 yaşında)
"bir kadınla bir erkek yatağa girdikleri zaman, İkisinden birinin bebeği olacak demektir" (paul, 6 yaşında)
"bebek annemizin içinden çıkar, doktor da onun Poposuna vurur çünkü bebek doktoru ısırmıştır" (edward, 6 yaşında)
"bebek yapmak için, bunu önemsemeyen biriyle Olmak gerekir" (shelley, 7 yaşında)
"karşımızdakı evdeki adamın karnında bebek var Ama bi türlü dışarı çıkamıyor" (alistair, 9 yaşında)
"bebek yapmak için önce aşık olursun, evlenirsin.. Veya bunlara gerek de yok aslında.." (peter, 9 yaşında)
"bebek yapmak için uygun zamanı kollamak lazım, Evde misafir olmaması lazım" (lyn, 9 yaşında)
"ben nasıl yapıldığını biliyorum ama hiç Yapmadım" (francis, 7 yaşında)
"kediyseniz bebek yapmanız daha kolaydır" (paulette, 6 yaşında) | |
|