_sagopa_ *(YENİ-ÜYEMİZ)*
Mesaj Sayısı : 91 Yaş : 32 (ENERJİ) : (REPP) : (PAYLAŞIM) : (TAKIMI) : (ADIM) : Ad (S.ADIM) : soyat (YAŞIM) : düzgün yas (NERELİ) : _*istanbul*_ (KANKA\'LIK) : (SİTE GÜCÜ) : (AVATAR) : Ruh Hali : Hayvanım : Rep Puanım : 100 Ödülü : Kayıt tarihi : 09/09/08
mEkAnN mEkAnN: mekann_19866
| Konu: Çok Korktum Elimi Tutsanız Salı Eyl. 16, 2008 5:45 pm | |
| -çok korktum elimi tutsanız beraber izlesek +tabi yavrum geç içeri -televizyon nerde yoksa sizde digiturk yokmu +var yavrum var bak yerde -göremiyorum hani nerde +.... -aah acıdı
-ömer abii yeni digiturk aldım 9.90'a +lan salak herif sen sonra kapıdan çıkıcaktın -aa doru lan pardon abi affola +reklamın içine ettin lan -kızma ama +diyalogda battı
-korku filmi iziyodumda çok korktum elimi tutsanız beraber izlesek +yok be bacım maç var şmdi - ne biçim erkeksin lan sen +ne varmış ayol erkekliğimde kız -tamam iyigünler
-iyigünler romantik film izliyodumda çok duygulandım elimi tutsanız beraber izlesek + korku olmıcakmıydı o -yok ayol o digiturk reklamı bu uydu alıcıları reklamı +haa iyi geç içeri o zaman
-çok korktum elimi izledim filmi tutsanızda beraber şeetsek +ben dedim abi bu kadar çok denemeyelim diye yarın devam ederiz çekimlere -hadi film çekmiyomuyduk ohh yeahh
+çok korktum elimi tutsanız beraber izlesek -Ömer abi iyimisin +tombalağım benim yalarım yutarım -abi kendine gel abiii
-çok korktum elimi tutsana +bugün elimi tutan yarın kolumu tutar ahahaha | |
|