SERKAN11 {***KRAL***}
Mesaj Sayısı : 1081 Yaş : 30 Nerden : KOCAELİ İş/Hobiler : -MeKaNcI- Lakap : aDS_Coo (ENERJİ) : (REPP) : (PAYLAŞIM) : (TAKIMI) : (ADIM) : !^^SeRkAn^^! (S.ADIM) : boşver sALLa (YAŞIM) : 13_14 gircem (NERELİ) : ***TOkat*** (KANKA\'LIK) : (SİTE GÜCÜ) : (AVATAR) : Ruh Hali : Hayvanım : (Seviye) : Rep Puanım : 4682590022212 Ödülü : Kayıt tarihi : 08/09/08
mEkAnN mEkAnN: -MeKaNcI-
| Konu: Dünyadan Magazin Haberleri... Ptsi Eyl. 08, 2008 2:28 pm | |
| Cezayir'de, Başkentin Doğusundaki Bir Bölgede "Terörist Saldırı" Düzenlendiği, İlk Belirlemelere Göre 43 Kişinin Öldüğü ve 38 Kişinin Yaralandığı Bildirildi. Resmi APS ajansı, saldırının, başkent Cezayir'in 55 kilometre doğusuna bulunan İssers'de bu sabah düzenlendiğini duyurdu. Görgü tanıkları, saldırıda bir polis okulunun hedef alındığını söylediler. | |
|
{Aşık}{Kul} *(YENİ-ÜYEMİZ)*
Mesaj Sayısı : 331 Yaş : 29 Nerden : hEladan (ENERJİ) : (REPP) : (PAYLAŞIM) : (TAKIMI) : (ADIM) : _DOLDUR_ (S.ADIM) : _DOLDUR_ (YAŞIM) : _DOLDUR_ (NERELİ) : _DOLDUR_ (KANKA\'LIK) : (SİTE GÜCÜ) : Rep Puanım : 100 Kayıt tarihi : 09/09/08
mEkAnN mEkAnN: 12
| Konu: Geri: Dünyadan Magazin Haberleri... Çarş. Eyl. 10, 2008 6:26 pm | |
| paylaşım için saol emeğine sağlık arkadaş | |
|
|mekann| ***(ÖZEL ÜYE)***
Mesaj Sayısı : 122 Nerden : %okuldan% (ENERJİ) : (REPP) : (PAYLAŞIM) : (TAKIMI) : (ADIM) : _DOLDUR_ (S.ADIM) : _DOLDUR_ (YAŞIM) : _DOLDUR_ (NERELİ) : _DOLDUR_ (KANKA\'LIK) : (SİTE GÜCÜ) : Rep Puanım : 100 Kayıt tarihi : 10/09/08
mEkAnN mEkAnN: 12
| Konu: Geri: Dünyadan Magazin Haberleri... C.tesi Eyl. 13, 2008 4:55 pm | |
| | |
|