SERKAN11 {***KRAL***}
Mesaj Sayısı : 1081 Yaş : 30 Nerden : KOCAELİ İş/Hobiler : -MeKaNcI- Lakap : aDS_Coo (ENERJİ) : (REPP) : (PAYLAŞIM) : (TAKIMI) : (ADIM) : !^^SeRkAn^^! (S.ADIM) : boşver sALLa (YAŞIM) : 13_14 gircem (NERELİ) : ***TOkat*** (KANKA\'LIK) : (SİTE GÜCÜ) : (AVATAR) : Ruh Hali : Hayvanım : (Seviye) : Rep Puanım : 4682590022212 Ödülü : Kayıt tarihi : 08/09/08
mEkAnN mEkAnN: -MeKaNcI-
| Konu: 'Hükümet için kırılma noktası' Çarş. Eyl. 17, 2008 3:37 pm | |
| CHP Genel Başkanı Deniz ******, İstanbul'da yaşanan Mayıs olayları nedeniyle hükümeti eleştiri bombardımanına tuttu. "Yaşananlar hem Erdoğan'ın hem de hükümetin karasıdır, utanç tablosudur" diyen ******, şu mesajları verdi:
* 1 Mayıs günü İstanbul'da yaşananlar AKP Hükümeti ve Başbakan için hem bir yüzkarası, hem de bir utanç tablosudur. AKP'nin de Başbakanın da gerçek yüzü ortaya çıktı.
* Artık emek dünyası açısından, sendikal örgütlenme ve hak arama açısından, ağızlardan düşürülmeyen demokratik hak ve özgürlüklerin kullanılması açısından 1 Mayıs öncesi AKP'si ile 1 Mayıs sonrasının AKP'si vardır. Bu ibret verici tarihi bir kırılma noktasıdır.
* Başta Başbakan olmak üzere AKP Hükümeti'ni şiddetle kınıyorum. Elbette 2008 1 Mayısı'nın hesabı sorulacaktır.
* Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı "Ayak takımı" diye diye ayaklar altına aldırdığı emekçilerden özür dilemeye çağırıyorum. | |
|