***{MeKaN}***
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

***{MeKaN}***

wWw.mEkAnN.mUtLuFoRuM.OrG

AnasayfaSERKANGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Kiralık okul dönemi geliyor

YazarMesaj
SERKAN11
{***KRAL***}
{***KRAL***}
SERKAN11

Erkek Mesaj Sayısı : 1081
İş/Hobiler : -MeKaNcI-
Lakap : aDS_Coo
(ENERJİ) :
Kiralık okul dönemi geliyor Left_bar_bleue49 / 10049 / 100Kiralık okul dönemi geliyor Right_bar_bleue

(REPP) :
Kiralık okul dönemi geliyor Left_bar_bleue21 / 10021 / 100Kiralık okul dönemi geliyor Right_bar_bleue

(PAYLAŞIM) :
Kiralık okul dönemi geliyor Left_bar_bleue45 / 10045 / 100Kiralık okul dönemi geliyor Right_bar_bleue

(TAKIMI) : Kiralık okul dönemi geliyor Fenerbahce
(ADIM) : !^^SeRkAn^^!
(S.ADIM) : boşver sALLa
(YAŞIM) : 13_14 gircem
(NERELİ) : ***TOkat***
(KANKA\'LIK) :
Kiralık okul dönemi geliyor Left_bar_bleue88 / 10088 / 100Kiralık okul dönemi geliyor Right_bar_bleue

(SİTE GÜCÜ) :
Kiralık okul dönemi geliyor Left_bar_bleue34 / 10034 / 100Kiralık okul dönemi geliyor Right_bar_bleue

(AVATAR) : Kiralık okul dönemi geliyor Bayrakqb6
Ruh Hali : Kiralık okul dönemi geliyor Cesaretli
Hayvanım : Kiralık okul dönemi geliyor Esek
(Seviye) : Kiralık okul dönemi geliyor Biere9
Rep Puanım : 4682590022212
Ödülü : Kiralık okul dönemi geliyor Araba

mEkAnN
mEkAnN: -MeKaNcI-

Kiralık okul dönemi geliyor Empty
MesajKonu: Kiralık okul dönemi geliyor   Kiralık okul dönemi geliyor Icon_minitimeÇarş. Eyl. 17, 2008 3:41 pm

ANKARA

Bakanlar Kurulu toplantısında okul ve derslik sıkıntısını çözmek için farklı bir çözüm bulundu. Artık vatandaş okul yaptırarak 49 yıllığına devlete kiralayabilecek. Devlet okulu kiralayacağını baştan taahhüt edecek. Hükümet Sözcüsü Cemil Çiçek yaptığı açıklamada AK Parti aleyhine açılan kapatma davasıyla ilgili olarak şunları söyledi: "Kimse yıkılacak duvarın altına gelip oturmaz. Ne olacak diye bana da soruluyor. Bizim dışımızda başkalarının da bu konuda yapacağı işler, ortaya koyacağı tavırlar var."
http://mekann.benimforum.org

1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-