***{MeKaN}*** wWw.mEkAnN.mUtLuFoRuM.OrG |
|
| aşk sözleri | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
SERKAN11 {***KRAL***}
Mesaj Sayısı : 1081 Yaş : 30 Nerden : KOCAELİ İş/Hobiler : -MeKaNcI- Lakap : aDS_Coo (ENERJİ) : (REPP) : (PAYLAŞIM) : (TAKIMI) : (ADIM) : !^^SeRkAn^^! (S.ADIM) : boşver sALLa (YAŞIM) : 13_14 gircem (NERELİ) : ***TOkat*** (KANKA\'LIK) : (SİTE GÜCÜ) : (AVATAR) : Ruh Hali : Hayvanım : (Seviye) : Rep Puanım : 4682590022212 Ödülü : Kayıt tarihi : 08/09/08
mEkAnN mEkAnN: -MeKaNcI-
| Konu: aşk sözleri Çarş. Eyl. 17, 2008 4:44 pm | |
| Herzaman gül, hayata gülücük şaç, gülmeyi benimse, Çünkü senin bir gülüşün için, Koca dünyada yaşayan biri mutlaka biri vardır.
Güneşin doğduğu yerde parlayan bir ışık görürsen.Bilki senin için yanan kalbimdir.
Bazen sana gayesiz, raslantısal bakardım... Sense kaçırırdın gözlerini benden. Oysa , sana bakarken gözlerinde kalbini görürdüm.
Gözlerin olmadan da kalbini göreceğimden habersizdin. Ve hatta sana bakmadan seni hissettiğimi bilmezdin
Titrer durur ellerim yanında. Vücudum ürpermeyle dolar. Üşüyorum ben yanında. Çünkü varlığın içime serinlik veriyor
İçim o kadar senle doldu ki... İnsanlar seni gözbebeklerimde görürler diye bakmaya korkar oldum
Öyle güzeldin ki! Ama bir gün anladım yüzündeki güzelliğin ruhundan geldiğini. Öyle güzeldin ki! Anladım seni güzel gören benim gözlerimdi.
Sevgimin güzelliğiydi seni güzelleştiren. | |
| | | SERKAN11 {***KRAL***}
Mesaj Sayısı : 1081 Yaş : 30 Nerden : KOCAELİ İş/Hobiler : -MeKaNcI- Lakap : aDS_Coo (ENERJİ) : (REPP) : (PAYLAŞIM) : (TAKIMI) : (ADIM) : !^^SeRkAn^^! (S.ADIM) : boşver sALLa (YAŞIM) : 13_14 gircem (NERELİ) : ***TOkat*** (KANKA\'LIK) : (SİTE GÜCÜ) : (AVATAR) : Ruh Hali : Hayvanım : (Seviye) : Rep Puanım : 4682590022212 Ödülü : Kayıt tarihi : 08/09/08
| Konu: Geri: aşk sözleri Çarş. Eyl. 17, 2008 4:44 pm | |
| Ufukta bir gemi görsem seni taşıyan, Mavi denize dalardım geriye bakmadan .Uçsuz bucaksız mavilikte arardım beni .Taa ki beni sende bulana kadar.
Ay yıldıza mutluluk fısıldarken.Gökyüzü sevincini yeryüzü ile paylaşırken.Ben sana bir parça mutluluk yolluyorum.içindeki umut çiçekleri hiç solmasın diye
Hani gözler varya sözleri anlatır, Hani sözler varya gözleri aglatır, Hani anlar varya değeri geç anlaşılır,Bir de aşk varya seni bana anlatır..
Başını göğsüme yasladığında tek bir düşmanım vardır: O da geçip giden zaman...
Seni düşünür , seni özlerim , Sevgilerin özlemlerin derinliğinde .Ne olur kır şeytanın bacağını birkez beni hatırla , Bir sonbahar serinliğinde..
Kalbimi kırmak suya yazı yazmak kadar zordur. Kalbimi düzeltmek ise gece doğan güneşe dokunmaya benzer. Sen o suya yazı yazdın.Şimdi güneşin doğmasını bekle.
Şimdi daha iyi anlıyorum ki, Nefes almak değilmiş, yaşamak. Ateşlerde yanmak gibi bir şey, Seni severken,sensiz olmak...
Gökyüzü yıldızlarla doluydu, ben hep seni düşünürken. Hüzün yıldızları koydum adlarını, seni hatırlatıyor diye. Aynı onlar gibi sende benden çok uzaklardaydın.
göz kırpardın uzaklardan sessizce. Bense hep seni bekledim, kırık kalbim, yaşlı gözlerimle.
Aynaya bakınca kendimi değil kocaman bir yürek .Ve o yürekte ondan da büyük bir sen gördüm.
Yağmur vuruyorsa pencerene,Anla ki o zaman ben ağlıyorum. Yağmur pencerene vururken ,Benim gözyaşlarım da kalbime vuruyor; Tıpkı yağmur gibi..
Bana kalsa gökyüzündeki tüm yıldızlar yerine bütün insanlara .Senin gözlerinde ışlıdayan bir çift yıldızı gönderirdim.
Ya durgun olmalı deniz ; ya durmalı ya da kudurmalı, Sonuna kadar saplanamayacksa hançer kınıda durmalı , Seven ölene dek sevilmeyecekse baştan unutulmalı | |
| Konu: Geri: aşk sözleri Çarş. Eyl. 17, 2008 4:44 pm | |
| ♥ Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz, her şey olur da şu kalbim, bir tek sensiz olamaz.
♥ Mürekkepten denizler, kağıttan gemiler yaptım. Sonra ismini her yere yazdım. İsmini yazınca seni sevdiğimi sandın, ben seni sevmedim sana taptım!..
♥ Seni her düşündüğümde kalbime bir yıldız çiziyorum. Benim şimdi kaç yıldızım var biliyor musun? Benim artık bir gökyüzüm var..
♥ Bugün her zamankinden farklı bir şey yapayım dedim olmadı yine sana defalarca aşık olup seni düşündüm...
♥ Yedi ayrı iklimden yedi çesit arı getirseler yedi çesit arı yedi ayrı çiçeği dolaşsa yedi ayrı çiçekten bal yapsa senin kadar tatlı olamaz...
♥ Ben seni dün sevmedim çünkü dün geride kaldı, ben seni bugün de sevmeyeceğim çünkü bugün de bitecek; ben seni yarın seveceğim çünkü yarınlar hiç bitmeyecek!
♥ Ağzımdan çıkacak söz olsan konuşmam, gözümden akacak yaş olsan ağlamam, kalbime hapsettim seni hiçbir yere bırakmam!
♥ Güneşin doğduğu da bir gerçek battığı da... Kalbimin attığı da bir gerçek, günün bittiği de... Ne çıkar tüm gerçekleri saysak tek tek. Seni seviyorum, işte o en büyük gerçek...
♥ Bir şiir yaz bana içinde alabildiğince mutluluk olsun ayın gölgesinde unutulan sevgi tohumlarıyla yeşere dursun veya bir şarkı söyle özlemimdeki sevgiliyi anlatsın yağan yağmurlarla ıslanan bedenimi parlayan gözleriyle kurulasın.
♥ Aşk kaçmaktan çok kovalamak, görmekten çok özlemek, gitmekten çok beklemek, dokunmaktan çok düşünmektir.Ve aşk öyledirki nerde imkansız varsa onu seçer.
♥ Birgün bana soracaksın,beni mi yoksa hayatı mı daha çok seviyorsun diye. hayatı diyeceğim, küsüp gideceksin ama hiçbir zaman bilmeyeceksin ki benim hayatım sensin.
♥ Sen benim incimdin. parıldayan masum güzelliğinle seni sarp kayalıklardan tırnaklarımla kazıdığım bir istiridyede bulmuştum. ve bir daha kaybetmiyeyim diye kalbimin derinliklerine gömdüm.
♥ Ne seni unutturacak kadar zaman geçecek ne de geçen zaman seni unutturmaya yetecek bırakıp gitsende unuturum sanma zaman alışmayı öğretir unutmayı asla.
♥ Sevmiyorum şu saatin sesini,akmasın dursun zaman.herşeyin bir öncesi ve sonrası vardır derler ya; YALAN. senden önce vardım belki ama aşkım senden sonra olmayacağım inan.
__________________ | |
| Konu: Geri: aşk sözleri Çarş. Eyl. 17, 2008 4:45 pm | |
| ♥ Bir telefon bekliyorum, sevgilim diye başlayan, seni seviyorum diye biten. Bir telefon bekliyorum, dün gelmesi gereken ve bugün hala gelmeyen…
♥ Hayatta üç şeyi sevdim. Seni, kalbimi, ümit etmeyi. Seni sevdim, sensin diye. Kalbimi sevdim, seni sevdi diye. Ümit etmeyi sevdim, belki seversin diye…
♥ Hayatta iki kör tanıyorum; 1.’si senden başkasını görmeyen ben, 2.’si beni göremeyen sen…
♥ Bir yağmur damlası seni seviyorum anlamını taşısaydı ve sen bana, seni ne kadar sevdiğimi soracak olsaydın, inanki bir tanem her gün yağmur yağardı…
♥ Eğer geceler seni düşündüğüm kadar uzun olsaydı asla sabah olmazdı…
♥ Seni asil insanların basit sevgileriyle değil, basit insanların asil sevgileriyle sevdim. Bu güzel aşkımıza nokta koyma, sana kucak dolusu virgül getirdim…
♥ Gülmek için mutlu olmayı bekleme, belki mutluluk gülüşünde saklıdır, sakın ağlayayım deme! Belki bir yerlerde senin bir tek gülüşün için yaşayan biri vardır…
♥ Bir gül olmak isterdim, dalımdan koptuğum an yalnız senin için kopayım ve yalnız senin avuçlarında solayım diye bir tanem…
♥ Seni ne kadar sevdiğimi öğrenmek istersen yere düşen yağmur damlalarını tutmaya çalış, tutabildiklerin senin sevgin tutamadıklarınsa benim sana olan sevgimdir…
♥ Ağlayışımm terk edip gidişine değil. Ben, sensizken, senden diye sensizliğini de sevmiştim. Sen, seninle, seni de sensizliğini de alıp gittin…
♥ Aramızdaki mesafeler ne kadar uzun olursa olsun sonsuzluğa giden tüm yollara adını yazdım. Hangi yoldan geçersen geç seni sevdiğimi okuyacaksın…
♥ İnsanlar hep birilerinin peşinden koşarlar, ama dönüp de kendi peşlerinden koşanlara hiç bakmazlar…
♥ Sonbahara inat ağaç hala yeşermekte, geceye inat gün hala ağarmakta, ben ise kadere inat hala seni sevmekteyim. İnat bu ya, mahşere kadar “seni seveceğim”…
♥ Yanağına düşen kar tanesi eriyip dudaklarına indiğinde ve o bir damla serinliği biriyle paylaşmak istediğinde yüzünü rüzgara dön, ordayım!
♥ Seni seviyorum diyenin sevgisinden şüphe et, çünkü aşk sessiz, sevgi dilsizdir…
♥ Güneşin buz tuttuğu yerde bir alev görürsen bil ki o, yalnız ve yalnız senin için yanan kalbimdir…
♥ Gayem zat-ı alinizi taciz etmek değil, efkar-ı umumiyede muhabbet kurmaktır. Cevabı müspetiniz kalb-i hazalimi tamir-i temin edeceğinden, desti muhabbetinize talibim…
♥ Güzelsin, şirinsin, şahanesin. Çektiğim çileme tek bahanesin. Melek mi, şeytan mı bilmem ki nesin…
♥ Ben seni unutmak için sevseydim sana olan tutkumu kalbime değil, güneşin çıktığı zaman kaybolan buğulu camlara yazardım…
♥ Allah‘ım canımı bir sonbahar günü al ki, o vefasız getirecek bir gül bile bulamasın…
♥ İnsanlar tanıdım yıldızlar gibiydi, hepsi parlıyordu, hepsi gökteydi. Ama ben seni, güneşi seçtim, bir güneş için bin yıldızdan vazgeçtim…
♥ Dünyada 2 renk gül olsun, biri kırmızı diğeri beyaz. Sen beni unutursan kırmızılar solsun, ben seni unutursam beyazlar kefenim olsun…
♥ Dünyadaki en güzel şeyi sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki…
♥ Sen seni seveni görmeyecek kadar körsen, o da sana sevgisini söylemeyecek kadar gururludur… | |
| ♥ Zannetme ki gözlerim sana baktıkça bıkacak, ölsem de ruhum seninle kalacak, kapanırsa gözlerim senden önce bu hayata, inan ki son sözüm seni seviyorum olacak…
♥ Tek başıma değilim, ben ve ümitsiz aşkım var…
♥ Ayrılık küçük sevgileri öldürür, ama büyük sevgileri güçlendirir. Tıpkı rüzgarın mumu söndürüp, yangını körüklediği gibi…
♥ Bütün mevsimleri bir günde, bütün yılları bir mevsimde yaşamaya razıyım seninle… Bir tutam sevinç, bir tutam umut ve bir tutam mutluluk gönderiyorum sana…
♥ Başkasına kendinden fazla değer verme, ya onu kaybedersin ya da kendini mahvedersin…
♥ Dün çiçekcinin önünde bir gül gördüm, dünyanın en güze lgünü benim diye haykırıyordu… O gülü aldım, ama en güzel gül olduğu için değil… Seni görüp utansın diye!
♥ ARAMIZDA ALEVDEN BIR DENIZ OLSA BANADA MUMDAN BIR KAYIK VERSELER HIC DUSUNMEDEN OLUMU O MUMDAN KAYIGA BINER GELIRIM SANA.
♥ seni yyldyzlara benzetiyorum onlar kadar etkileyici,çekici ve güzelsin ama aranyzda tek fark var onlar milyonlarca sen birtanesin
♥ ÖNCE DÜSTÜGÜMDE KALKMAYİ ÖGRENDİM SONRA ALEVE DOKUNDUGUMDA ACİYİ SEVMEYİ ÖGRENDİM SEVİLMEYİ SONRA TERKEDİLİP BEKLEMEYİ SAYENDE UNUTULMAYİDA ÖGRENDİM HERSEYİ ÖGRENDİMDE YALNİZ UNUTMAYİ ÖGRENEMEDİM
♥ insanlar kirmizi güllerin pesinde kosarken ayaklari altinda ezilen papatyalarin farkina bile varmazlar
♥ SENI SEVIYORUM! DIYEN DILLERE DEGIL…SENIN ICIN AGLAYAN GOZLERE INAN…
♥ Öyle mutlu ol ki; güzellikler bile seni kyskansyn. Gözya?laryn yana?ynda nem de?il dadaklarynda kahkaha olsun. Mutluluklar hep senin olsun.
♥ Sen en mükkemmel sevgiyi hak edicek kadar güzel fakat herkezin seni sevmeyi hak etmiyeceği kadar özelsin… Rüzgarin kemanini çaldigi ve damlalarin pencerene vurdugu bir gecede yatagina uzanip hayalini kurdugun ve keske dedigin tüm güzellikler senin olsun… | |
| ♥ Seni Seviyorum” derken asla yalan söylemedim. Yalan söylerken de asla “Seni Seviyorum ” demedim
♥ Bir gül olmak isterdim! Neden mi? Beni koparıp kokladığında vücudunun derinliklerine girip bir daha oradan çıkmamak için?
♥ OYLE BIR TUTKI ELIMI KIMSE BIZI AYIRMASIN OYLE DELICESINE SEVKI BENIM GIBI TUM YUREGINLE HERKES ASKIMISI KISKANSIN VE OYLE BAKKI TUM SEVGINLE SENSIZ YASAMAK BANA HARAM OLSUN GOZLERIN KALBIME ASKI KAZISIN.
♥ ELIMDE DENIZDEN ÇIKARDIĞIM BIR MIDYE KABUĞU VAR.DENIZDEN O KADAR UZAKKI. TIBKI BENIM SANA UZAK KALDIĞIM GIBI.
♥ Karanlık gecelerde tek beyazım Bunaltıcı sıcaklarda sevda ayazım ol Göğe martı kadar yaraşmaz ki başka kuş Gönlüme senden başkası yaraşsın Sen kanat çırp ki gök kubbemde Sevda gülüm hicabımla kızarsın
♥ Askin ilk solugu mantigin son solugudur.(
♥ Bir su gibi berrak , bir cicek gibi sevgi yüklü , gökyüzü gibi yalyn, okyanus kadar derin, kelimelere sygmayacak kadar büyük bir sevgymyz oldugunu sakyn unutma !
♥ Bugün ağlamayı düşünüyorsan sakın yapma çünkü bir yerde senin bir gülüşün için yaşayan biri var
♥ ASK:GÜLÜ DIKENIYLE AVUÇLAMAYA BENZER. ELLERIN KAN IÇINDE KALIR AMA DIKENLERIN HESABINI GÜLDEN SORAMAZSIN…..
♥ Ne seni unutmak için bir çabam var içimde, ne de aşkımı körükleyen bir rüzgar,ne de seni görmeden durabilecek kadar güçlüyüm,ne de seni görmeye dayanacak bir kalbim var
♥ Seni bulmaktan çok aramak isterim! Seni sevmeden önce anlamak isterim! Seni bir ömür boyu bitirmek değil de sana hep yeniden başlamak isterim.
♥ Gel, bir bestem de sen ol Sevda şiirim, aşk erim Ben seni güftesiz de söylerim Çünkü ben Güftelenmemiş aşkların talibiyim Gel, bir martı da sen ol omzumda
♥ NE OLURDU BIR YAPRAGIN DAHA OLSA!BAK SEVMIYOR ISTE BENI HAIN PAPATYA!
♥ aci ve hüzün bir yildiz kadar uzak,mutluluk gozbebegin kadar yakin olsub.umutlarin gercek,gerÇeklerin mutluluk,mutluluklarin sonsuz olsun..
♥ INSANIN INSANA VEREBILECEGI EN OLUMSUZ HEDIYEDIR SEVGI…
♥ Gozlerin gozlerimde, ellerin ellerimde, askın icimde ve ruhun bedenimde oldugu surece seni cok sevmeye devam edecegim…
♥ Hani uzakta yıldız parlak gelir ya insana uzakta olduğun için tutkunum sana… Hani en güzel imkansız gelir ya insana imkansız olduğun için aşığım sana…
♥ Acımak sevgi değildir,üstünlüğün kabulüdür. Hoşgörü sevgi değidir, istemediğine katlanmaktır. Bağımlılık sevgi değildir, gereksinimin karşılanmasıdır. Sevgi değer vermesini bilmektir. Sevgi yaşama hakkını kabul etmektir. Sevgi varolmaktan kıvanç duymaktır. Sevgi eşitliğin duyumsanmasıdır…
♥ YAGMURU SEVDIGINI SOYLUYORSUN AMA YAGMUR YAGINCA SEMSIYENI ACIYORSUN, GUNESI SEVDIGINI SOYLUYORSUN AMA GUNES ACINCA GOLGEYE KACIYORSUN, RUZGARI SEVDIGINI SOYLUYORSUN RUZGAR CIKINCA PENCERENI ORTUYORSUN.ISTE BUNDAN KORKUYORUM CUNKU BENI DE SEVDIGINI SOYLUYORSUN… | |
| ♥ En surekli ask karsiligi olmayan asktir.(
♥ Yok, derdin üstüne derdi yığma yok Gökte güneş olsam, sana doğma yok Sen sultan ben köle, öyle yağma yok Gözüme görünme, yıkıl karşımdan
♥ Ne zaman çöller deniz denizler çöl olursa,güneş doğmayı unutup ay çimene düşerse,dağlarda nilüfer çamlarda gül biterse,işte o zaman seni unutup başkasını SEVERİM!
♥ ASK GUNAH OLMAYACAK KADAR MASUM, KOLE OLMAYACAK KADAR OZGUR, UNUTULMAYACAK KADAR DERIN, UMULMAYACAK KADAR YAKIN, TEK BASINA YASANMAYACAK KADAR TAKIMDIR…
♥ alaca karanligi sevmem ben ya gündüz olmaliyim yada gece,kursun ya derinden vurmali yada namluda kalmali sevgili dedigin:ya tam sevmeli yada birakip gitmeli
♥ Gozleri uzaklıklar degil, bazen de goze alamadıgımız yakınlıklar acıtır.
♥ Rüzgarı keman çaldığı ve damlaların Pencereye vurduğu soğuk bir gecede Uzanıp, hayalini kurduğun ve keşke Dediğin bütün güzellikler senin olsun
♥ Aşk günah olmayacak kadar masum,köle olmayacak kadar özgür, unutulmayacak kadar derin, umulmayacak kadar yakın, tek başına yaşanmayacak kadar takımdır…
♥ bir delinin seni öpmesine izin ver ,ama bir öpücügün seni delirtmesine izin verme
♥ Bülbül sandım, karga çıktın bilmedim Kılavuzum sen oldukça gülmedim Bir gaflet anında sevgilim dedim Sözüme barınma
♥ Sesini duysam da her an yüzünü görmek gibi değil, özlediğimi bil her an hiçbir şey seni sevmek gibi değil…
♥ BEN SENI SEÇTIM SEN BENIM IÇIN YALAN DÜNYADAKI TEK GERÇEKSIN
♥ alip kirsalar kalemimi kanimla yazarim seni sevdigimi | |
| Güzel Sözler Odamıza Hoş Geldiniz...
Yalnizlik gecelerin,Ümit bekleyenlerin,Hayal çaresizlerin,Yagmur sokaklarin, Tebessüm dudaklarin, Sen ise yalniz benimsin birtanem...
Ne zaman sagir bir ressam kristal gülün bir zemin üzerine düstügünde çikardigi sesin resmini çizerse iste o zaman sana olan askim biter Bi Tanem..!
Yildizlar hatirlatti gözlerini... ama inan hiçbir zaman gözlerin kadar güzel bakmadilar... Rüzgarlar getirdi saçlarinin kokusunu... Ama inan saçlarin gibi hiç kokmadilar...
Neden bu kadar zor seni sevmek ve bulamamak,dokunmak istedikçe uzaklasmak,düsündükçe unutmak,neden bu kadar zor seni sevdigi halde söyliyememek, hep bir seyler gizlemek,sana sahip olacagim yerde seni kaybetmek...
Sevgim sinirsiz ama anliyabilene dostlugum sonsuz ama paylasabilene, sen harikasin ama benim oldugun sürece
En buyuk okyanusta bir su damlasi olmak,ucsuz bucaksiz sahilde bir kum tanesi olmak ama en onemlisi milyonlarca insanin icinden senin sevgilin olmak...
Öyle huzurluyum ki senin yaninda . Sen dertlerin bittigi nokta . kusku Bulutlarini dagitan huzur meltemi . Sefkatin sonsuz ufku . Ruhumun sükun limani Yasam kaynagimsin ...
Ben küçücük bir bebektim sen kocaman bir sevda... ben senin ellerinde büyüdüm sen benim yüregimde...
Acinin umutlari yok ettigi anda, umutlari yesertecek bir sevgiye ihtiyac duyarsan ben hep o bildigin adresteyim...
Gül filizlendigi günden itibaren günese asiktir. Her ne kadar günes her gece ayin görkemine kapilip gülü biraksa da, gül yildizlara kanip günesi unutmaz...
Kanatlanip göklere nasil uçayim, rüzgarin olup sana nasil eseyim, yagmurun olup yanagina nasil duseyim, basimi alip uzaklara sensiz nasil gideyim, icimde sen varken söyle nasil öleyim...
Bir pinarsin içilen ama kanilmayan, seveni yaniltmayan, sevince yanilmayan, özleyen ben, özleten sen, varken doyulmayan, yokken dayanilmayan sen...
Seni ne kadar sevdigimi ogrenmek istersen, yere dusen her yagmur damlasini tutmaya calis, tutabildiklerin senin sevgin, tutamadiklarinsa benim sana olan sevgimdir...
Bir sey var aramizda, senin bakisindan belli, benim yanan yüzümden, daliveriyoruz arada bir, ikimiz de ayni seyleri düsünüyoruz belki, gülüserek basliyoruz söze. Bir sey var aramizda, onu buldukça kaybediyoruz isteyerek, fakat ne kadar saklasak nafile, senin gözlerinde isildiyor, benim dilimin ucunda...
Seni düsündügüm zaman senin de beni düsünüp düsünmedigin düsüncesi beni cok düsündürüyor...
Icimde bir tutku var o da sensin, dile gelse kalbim ne der bilir misin SEN BENIM HERSEYIMSIN... | |
| Her gun sevda cekipte gulunmuyor degil mi Bir guzelden baskasi sevilmiyor degil mi Hani bensiz olurdun, olunmuyor degil mi ...
Dilimden düsmüyor kolaysa gelde al içimden söküp askini çektin sen kahrimi helal et hakkini zorlu sevdam hosçakal...
Bir sevda istiyorum yüregimi kanatan.Aciyi çekerken bana sevdanin hazzini yasatan.Ögle bir sevda olmali ki,Ömrüm oldukça kalbim bu sevdanin kölesi olan.Beni tüm benl
Bir dilegim olsaydi, daha cok dilek dilerdim, her dilege seni dilerdim, ve son dilegimede ugur dilerdim.
Rüyalarin en güzelini görürken, Tanrinin seni korumak için gönderdigi Meleklerin kanatlari öyle büyük olsun ki En masum aninda bile kimse sana zarar veremesin
Beyaz bir güvercin gönderiyorum sana, Kanatlarinda mutluluk yüreginde sevgi ve sevkat, Kar beyaz tüylerinde kokun, Ve gagasinda iyi geceler öpücügü Ona iyi bak.canim
Hayati Aradim Yillar Boyu Önce Derinliklerine Indim Yanilmisim Bulamadim Daha Sonra Gökteki Yildizlarda Dolastim Gecenin Bir Vakti Yine Elim Bos Döndüm En Sonunda Buldum Hayati Hayat Sevgiydi Sevgi Sendin Ama BEN SENSIZDIM
bu son hatira belki son satirlarim olacak bunu yazan eller topraklarda solacak bir gün mezarima sari güller ekeceksin buda bir sari güldü ne çabuk soldu diyeceksin.
NERDESIN Sanki yasadigimiz günler dün gibiydi.Hayalmi yoksa tatli bir rüyamiydi,Tek istedigim bir parca mutlulukmuydu,Neolursa olsun benim icin dünyalara degerdi.Her zamanki gibi elimi uzatiyorum,Cok istesemde elini tutamiyorum,Bu sefer elim bos ve umutsuz kaliyor,Ariyorum ve seni bulamiyorum NERDESIN
hayat dedigin bos bir dünya dünyayi sarmis pembe birrüya bu rüyaya herkes aldanmis güya bu rüyaya aldanma arkadas asik oldum diyegitme her gördügün kiza sarkintilik etme ölümlü dünyada ektigini biçme bu rüyaya aldanma arkadas
Benimle alay ettin Beni nasil terk ettin Bu ask degildi Sahte sevgiydi Bir gün bana dönünce Beni baskasiyla görunce Sakin aglama sevdigim Sen ben daha çok severim
Seviyorum sevmenin acı verdiğini Her sevenin sevilmediği bile bile ... Ama yine de bir umut taşıyorum .Belki seven sevilir diye.
Her zaman gül, hayata gülücük şaç, gülmeyi benimse, Çünkü senin bir gülüşün için, Koca dünyada yaşayan biri mutlaka biri vardır.
Güneşin doğduğu yerde parlayan bir ışık görürsen. Bil ki senin için yanan kalbimdir.
Bazen sana gayesiz, raslantısal bakardım... Sense kaçırırdın gözlerini benden. Oysa , sana bakarken gözlerinde kalbini görürdüm.
Gözlerin olmadan da kalbini göreceğimden habersizdin. Ve hatta sana bakmadan seni hissettiğimi bilmezdin | |
| Konu: Geri: aşk sözleri Çarş. Eyl. 17, 2008 4:46 pm | |
| Titrer durur ellerim yanında. Vücudum ürpermeyle dolar. Üşüyorum ben yanında. Çünkü varlığın içime serinlik veriyor
İçim o kadar senle doldu ki... İnsanlar seni göz bebeklerimde görürler diye bakmaya korkar oldum
Öyle güzeldin ki! Ama bir gün anladım yüzündeki güzelliğin ruhundan geldiğini. Öyle güzeldin ki! Anladım seni güzel gören benim gözlerimdi.
Sevgimin güzelliğiydi seni güzelleştiren.
Eğilip gözlerime baktı: seni seyredebilirmiyim dedi usulcacık. Sandım eylemlerin, insanların gözlerimde ve yüzümde oynaşmasını Seyredecek.
"Evet" dedim belli belirsiz. Yumdu gözlerini. şaşırdım. Sonra anladım ki kalbinde seyrediyordu beni.
Ufukta bir gemi görsem seni taşıyan, Mavi denize dalardım geriye bakmadan .Uçsuz bucaksız mavilikte arardım beni .Taa ki beni sende bulana kadar.
Ay yıldıza mutluluk fısıldarken.Gökyüzü sevincini yeryüzü ile paylaşırken.Ben sana bir parça mutluluk yolluyorum.içindeki umut çiçekleri hiç solmasın diye
Hani gözler varya sözleri anlatır, Hani sözler varya gözleri aglatır, Hani anlar varya değeri geç anlaşılır,Bir de aşk varya seni bana anlatır..
Başını göğsüme yasladığında tek bir düşmanım vardır: O da geçip giden zaman...
Seni düşünür , seni özlerim , Sevgilerin özlemlerin derinliğinde .Ne olur kır şeytanın bacağını birkez beni hatırla , Bir sonbahar serinliğinde..
Kalbimi kırmak suya yazı yazmak kadar zordur. Kalbimi düzeltmek ise gece doğan güneşe dokunmaya benzer. Sen o suya yazı yazdın.Şimdi güneşin doğmasını bekle.
Şimdi daha iyi anlıyorum ki, Nefes almak değilmiş, yaşamak. Ateşlerde yanmak gibi bir şey, Seni severken,sensiz olmak...
Gökyüzü yıldızlarla doluydu, ben hep seni düşünürken. Hüzün yıldızları koydum adlarını, seni hatırlatıyor diye. Aynı onlar gibi sende benden çok uzaklardaydın.
göz kırpardın uzaklardan sessizce. Bense hep seni bekledim, kırık kalbim, yaşlı gözlerimle.
Aynaya bakınca kendimi değil kocaman bir yürek .Ve o yürekte ondan da büyük bir sen gördüm.
Yağmur vuruyorsa pencerene,Anla ki o zaman ben ağlıyorum. Yağmur pencerene vururken ,Benim gözyaşlarım da kalbime vuruyor; Tıpkı yağmur gibi..
Bana kalsa gökyüzündeki tüm yıldızlar yerine bütün insanlara .Senin gözlerinde ışlıdayan bir çift yıldızı gönderirdim.
Ya durgun olmalı deniz ; ya durmalı ya da kudurmalı, Sonuna kadar saplanamayacksa hançer kınıda durmalı , Seven ölene dek sevilmeyecekse baştan unutulmalı.
Sen en büyük sevgiyi hakedecek kadar mükemmel , Herkesin sevmeyi haketmeyeceği kadar özelsin. | |
| Konu: Geri: aşk sözleri Çarş. Eyl. 17, 2008 4:46 pm | |
| Sen dünyaya sürgün bir meleksin .Ve ben seni o kadar çok seveceğimki .Bir daha cennetine dönemeyeceksin
Ne seni unutmak gibi bir çaba var yüreğimde,Nede aşkımı körükleyen bir rüzgar , Ne seni görmeden durabilecek kadar güçlüyüm, Ne de kaybetmeye dayanacak kalbim var.
Sevgi bir yıldızdır yanıp sönen , Masmavi bir düştür gökyüzünde hiç ölmeyen , Sevenlerin mumudur sevgi , Eriyip de hiç bitmeyen.
Eğer birgün sevmek istersen önce kendini sev,Daha sonrada istersen beni,Ama beni; beni sever gibi değil kendini sever gibi sevmelisin, Çünkü ben seni öyle sevdim.
Bir gün gelip soracaksın beni mi daha çok seviyorsun yoksa Tanrı'yı mı diye...Ben hiç düşünmeden Tanrıyı diyeceğim ve sen küsüp gideceksin.
Ama nereden bileceksin içimdeki Tanrının sen olduğunu...
Hayatta üç şeyi sevdim; seni, kalbimi, ümit etmeyi...Seni sevdim, sensin diye, kalbimi sevdim, seni sevdi diye, ümit etmeyi sevdim, Belki seversin diye...
Birgün biri çıkıpta güneşe adını buzla yazarsa ,Bilki o seni benden daha çok seviyor...
Sen en büyük sevgiyi hakedecek kadar mükemmel , Herkesin sevmeyi haketmeyeceği kadar özelsin.
Yaşamak gecenin tüm karanlığına rağmen, Buğulu bir cama güneşi çizebilmektir.YAŞAMAK DİRENMEKTİR !
Ağlamak istiyorsanız asla yapmayın.Çünkü, bir yerlerde sadece sizin bir gülüşünüz için,Yaşayan birileri mutlaka vardır.
Eğer bir gün aşkın ölürse onu doğduğu yere göm kalbine !!
Seni unutmak için and içtim gözlerin geldi aklıma vazgeçtim.
Hadi uyandır beni söyle gördüğüm zamansız bir düş mü? Hadi git, uzaklaş, yokluğuna inandır beni. Gerçekten yoruldum her bulduğum yerde seni kaybetmekten.
Gözlerin nehir kirpiklerin köprü olsa, ben üzerinden geçerken ipler kopsa ve düştüğüm yer dudakların olsa.
Buruk hasret dolu geceleri öldüreceğim bir gün bu ayrılık şarkılarını kurşuna dizeceğim | |
| | | {MLC} *(YENİ-ÜYEMİZ)*
Mesaj Sayısı : 51 (ENERJİ) : (REPP) : (PAYLAŞIM) : (ADIM) : _DOLDUR_ (S.ADIM) : _DOLDUR_ (YAŞIM) : _DOLDUR_ (NERELİ) : _DOLDUR_ (KANKA\'LIK) : (SİTE GÜCÜ) : Rep Puanım : 100 Kayıt tarihi : 26/09/08
| Konu: Geri: aşk sözleri Cuma Eyl. 26, 2008 3:40 pm | |
| | |
| Konu: Geri: aşk sözleri C.tesi Eyl. 27, 2008 2:38 pm | |
| | |
| | | | aşk sözleri | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|