SERKAN11 {***KRAL***}
Mesaj Sayısı : 1081 Yaş : 30 Nerden : KOCAELİ İş/Hobiler : -MeKaNcI- Lakap : aDS_Coo (ENERJİ) : (REPP) : (PAYLAŞIM) : (TAKIMI) : (ADIM) : !^^SeRkAn^^! (S.ADIM) : boşver sALLa (YAŞIM) : 13_14 gircem (NERELİ) : ***TOkat*** (KANKA\'LIK) : (SİTE GÜCÜ) : (AVATAR) : Ruh Hali : Hayvanım : (Seviye) : Rep Puanım : 4682590022212 Ödülü : Kayıt tarihi : 08/09/08
mEkAnN mEkAnN: -MeKaNcI-
| Konu: kALpsİz eRKekLER Çarş. Eyl. 17, 2008 4:49 pm | |
| //...Hayat acımazki insanlara sen ne kadar muhtaç olsanda,çaresizlilğin artık gözyaşlarına dönüşmüş belkide
karanlığa gömmüştür o dünyalara sığmayan aşkını.. sensiz tek nefes alamayan, bir adım atamayan sen
yanında yokken şimdi nerde..? sen onsuz hergün yeni bir umutla uyanırken o kiminle.. sen hayatını berbat
eden aşkını ararken o nerde.. sen dünyalara onu sevdiğini söledin ona söz verdin SENİ ASLA
BIRAKMIYACAĞIM diye sen sözünü tuttun ama, o şimdi aynı sözü bir başkasına veriyor. sen onunla
gelecek hayalleri kurarken o hayalleri kiminle yaşıyor. sen acı çekerken o gülüyor, sen ağlarken o mutlu
oluyor.. lanet ediyorsun geçirdiğin günlere....sen hala onu mu düşünüyorsun, o seni unutalı çok oldu..
böyledir işte erkekler sen onu deliler gibi seversin ama öyle birgün gelirki seni sesizliğine bırakır ve arkasına
bakmadan çeker gider...// | |
|