{Aşık}{Kul} *(YENİ-ÜYEMİZ)*
Mesaj Sayısı : 331 Yaş : 29 Nerden : hEladan (ENERJİ) : (REPP) : (PAYLAŞIM) : (TAKIMI) : (ADIM) : _DOLDUR_ (S.ADIM) : _DOLDUR_ (YAŞIM) : _DOLDUR_ (NERELİ) : _DOLDUR_ (KANKA\'LIK) : (SİTE GÜCÜ) : Rep Puanım : 100 Kayıt tarihi : 09/09/08
mEkAnN mEkAnN: 12
| Konu: Körfez büyük tehlike atlattı! Çarş. Eyl. 17, 2008 5:42 pm | |
| Kısa sürede müdahale edilen yangın büyümeden önlendi. İki hafta önce aynı yerde büyük bir patlamadan sonra yangın çıkmıştı. Vatandaşlar, üst üste çıkan yangınlar konusunda endişelerini dile getirdi.
Üst üste çıkan yangınlarla paniğe giren Körfez halkı, bugün dolum tesisinde çıkan yangında tekrar korkulu anlar yaşadı. Yangın ve patlamaların sık sık yaşandığı Zülfikarlar Grubu'na ait Turkuaz Petrol Dolum Tesisleri'nin yağ depolama tesisinde yangın çıktı. Depoda bulunan kağıtların tutuşması sonucu meydana gelen yangın itfaiye ekiplerinin kısa sürede müdahale etmesi ile söndürüldü. Bir yanda soğutma çalışmaları sürerken diğer tarafta depo yanında bulunan yanıcı madde dolu tankerler olay yerinden uzaklaştırıldı.
Binlerce ton yakıntın depolandığı bölge olan Körfez, gerekli önlem alınmadığı için sık sık bu tür tehlikeleri atlatıyor. Her yangında olduğu gibi bu yangında da vatandaşlar evlerini terk etmek durumunda kaldı. Yangının kontrol altına alınmasından sonra depo çevresinde toplanan vatandaşlar, yetkililere isyan etti. Tesisler ile evleri iç içe giren vatandaşlar, "Ya bizi buradan götürün ya da bu tesisleri kaldırın." dedi. Sık sık çıkan yangına tepki gösteren mahalle sakinlerinden Metin Canbaz, "Bunlar bizi yakacak" sözleri ile tepki gösterdi. | |
|
SERKAN11 {***KRAL***}
Mesaj Sayısı : 1081 Yaş : 30 Nerden : KOCAELİ İş/Hobiler : -MeKaNcI- Lakap : aDS_Coo (ENERJİ) : (REPP) : (PAYLAŞIM) : (TAKIMI) : (ADIM) : !^^SeRkAn^^! (S.ADIM) : boşver sALLa (YAŞIM) : 13_14 gircem (NERELİ) : ***TOkat*** (KANKA\'LIK) : (SİTE GÜCÜ) : (AVATAR) : Ruh Hali : Hayvanım : (Seviye) : Rep Puanım : 4682590022212 Ödülü : Kayıt tarihi : 08/09/08
mEkAnN mEkAnN: -MeKaNcI-
| Konu: Geri: Körfez büyük tehlike atlattı! C.tesi Eyl. 20, 2008 12:50 pm | |
| | |
|