_int_ _***CO ADMİN***_
Mesaj Sayısı : 219 Yaş : 30 Nerden : anAdOlu (ENERJİ) : (REPP) : (PAYLAŞIM) : (TAKIMI) : (ADIM) : yoq (S.ADIM) : yoq (YAŞIM) : 14 (NERELİ) : anadalu (KANKA\'LIK) : (SİTE GÜCÜ) : Rep Puanım : 100 Kayıt tarihi : 08/09/08
mEkAnN mEkAnN: 12
| Konu: Halil Pekin için form tutuyor Perş. Eyl. 18, 2008 2:02 pm | |
| Fenerbahçeli milli atlet Halil Akkaş, yaklaşık 2.5 ay süren sakatlığının geçtiğini, Pekin Olimpiyat Oyunları'na kadar eski formuna kavuşmak istediğini söyledi.
Soruları yanıtlayan Halil, belindeki spazm nedeniyle 2.5 ay tedavi gördüğünü anlatarak, ''İstanbul'da 12 Nisan'da yapılan ve Elvan Abeylegesse'nin şampiyon olduğu 12. Avrupa Kupası 10 bin metre yarışında koşmayı hedefliyordum ama sakatlığım nedeniyle bu yarışa katılamadım. Buna çok üzüldüm'' dedi.
Halil, sakatlıktan yeni çıktığını ve yeni yeni antrenmanlara başladığını belirterek, ''Şimdi gayet iyi bir şekilde hazırlanıyorum. Antrenmanlar iyi geçiyor. Sakatlığım geçti ama psikolojik olarak etkilendim. Pekin Olimpiyat Oyunları'na kadar önümde 4 ay gibi uzun bir süre var. Haziran ayında İstanbul'da yapılacak Avrupa Kupası'nda koşacağım. Bu benim için iyi bir hazırlık olacak. Çalışıp, bir an önce açıklarımı gidermek ve Pekin'e hazır bir şekilde gitmek istiyorum'' deyi konuştu.
''BAŞKANIMIZ AZİZ YILDIRIM HER ZAMAN ARAYIP, SORUYOR''
Halil Akkaş, sakatlığı döneminde Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın kendisini her zaman arayıp, sorduğunu ve koşması için ne gerekiyorsa yaptığını kaydetti.
Fenerbahçe Kulübü ve Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'nün (GSGM) olimpiyatta koşması için gereken imkanları sağladığını ifade eden Halil, şöyle devam etti:
''Kulübüm ve GSGM, olimpiyatlar için ne gerekiyorsa, her türlü imkanı sağlıyor. Biz sporculara da orada çıkıp ülkemizi, kulübümüzü en iyi şekilde temsil etmek kalıyor. Biz orada podyuma çıkan birer mankeniz. Arkamızda bizlere destek veren başta kulübüm Fenerbahçe, başkanımız Aziz Yıldırım, yönetim kurulumuz, bakanımız, genel müdürümüz herkes artık olimpiyatlar için kilitlenmiş durumda. Başkanımız Aziz Yıldırım her zaman arayıp, soruyor. Beni Acıbadem Hastanesi'nde de tedavi ettirdi. Koşmamız için ne gerekiyorsa yapıyor. İnşallah onların desteğiyle Pekin'de başarılı olurum.''
''HEDEFİM OLİMPİYATTA MADALYA KAZANMAK''
Halil Akkaş, Olimpiyat Oyunları'nın bir sporcu için en büyük hedef olduğunu vurgulayarak, ''Olimpiyatlarda yapabildiğimin en iyisini yapıp, son 3 büyük organizasyonda kıl payı kaçırdığım madalyaların telafisini Pekin'de yapmak istiyorum'' dedi.
Pekin Olimpiyat Oyunları'nda Türkiye'yi en iyi şekilde temsil edeceğini ifade eden Halil, ''Ülkeme olimpiyatta madalya kazandırmak istiyorum. Umarım geçen yılki ve ondan önce koştuğum yarışlar bunun bir göstergesi olur. İnşallah 2008'deki hedeflerim doğrultusunda Pekin'den de madalya ile dönerim'' şeklinde konuştu | |
|