_int_ _***CO ADMİN***_
Mesaj Sayısı : 219 Yaş : 30 Nerden : anAdOlu (ENERJİ) : (REPP) : (PAYLAŞIM) : (TAKIMI) : (ADIM) : yoq (S.ADIM) : yoq (YAŞIM) : 14 (NERELİ) : anadalu (KANKA\'LIK) : (SİTE GÜCÜ) : Rep Puanım : 100 Kayıt tarihi : 08/09/08
mEkAnN mEkAnN: 12
| Konu: RaLLi Nedir ? Perş. Eyl. 18, 2008 2:06 pm | |
| RaLLi Nedir ?
Ralli genel anlamda açıklanan bir güzergah üzerinde belirli anlarda belirli noktalarda bulunulması esasına dayanan bir müsabakadır. Fotoğraf rallileri ve klasik otomobil rallileri süratin çok önemli olmadığı gezi-eğlence amacıyla yapılan müsabakalardır. Otomobil sporları açısından ise genel olarak düşünülenin aksine bir grup çılgın sürücünün şehir içi yollarda birbirlerini boğazlarcasına geçmeye çalışması söz konusu değildir. Sürat müsabakası olarak ralliler, şehir dışında ve çok kullanılmayan yollarda düzenlenmektedir. Ralli güzergahı start noktasında başlar ve finiş noktasında sonuçlanır. Bu iki nokta arasında bütün trafik kurallarına ek olarak rallinin kendine özgü kuralları ve tanımları da işlemeye başlar.. | |
|
SERKAN11 {***KRAL***}
Mesaj Sayısı : 1081 Yaş : 30 Nerden : KOCAELİ İş/Hobiler : -MeKaNcI- Lakap : aDS_Coo (ENERJİ) : (REPP) : (PAYLAŞIM) : (TAKIMI) : (ADIM) : !^^SeRkAn^^! (S.ADIM) : boşver sALLa (YAŞIM) : 13_14 gircem (NERELİ) : ***TOkat*** (KANKA\'LIK) : (SİTE GÜCÜ) : (AVATAR) : Ruh Hali : Hayvanım : (Seviye) : Rep Puanım : 4682590022212 Ödülü : Kayıt tarihi : 08/09/08
mEkAnN mEkAnN: -MeKaNcI-
| Konu: Geri: RaLLi Nedir ? C.tesi Eyl. 20, 2008 3:09 pm | |
| | |
|