_int_ _***CO ADMİN***_
Mesaj Sayısı : 219 Yaş : 30 Nerden : anAdOlu (ENERJİ) : (REPP) : (PAYLAŞIM) : (TAKIMI) : (ADIM) : yoq (S.ADIM) : yoq (YAŞIM) : 14 (NERELİ) : anadalu (KANKA\'LIK) : (SİTE GÜCÜ) : Rep Puanım : 100 Kayıt tarihi : 08/09/08
mEkAnN mEkAnN: 12
| Konu: Kritik gün; 3 Haziran! Perş. Eyl. 18, 2008 2:09 pm | |
| Özel yaşantısındaki iddialarla çalkantılı günler yaşayan FIA Başkanı Max Mosley'in geleceği Uluslararası Otomobil Federasyonu'nun 3 Haziran'da Paris'te yapacağı olağanüstü toplantıya bağlı!..
Uluslararası Otomobil Federasyonu (FIA) 3 Haziran'da Paris'te olağanüstü toplanacak ve özel yaşantısındaki iddialarla çalkantılı günler yaşayan FIA Başkanı Max Mosley'in geleceğini tartışacak.
Federasyondan Mosley'e destek çıkmazsa istifası gündeme gelecek.
Reuters Haber Ajansı'na konuyla ilgili bir bildiri geçen FIA "Yapılacak toplantıda Mosley'le ilgili görüşmelerin ardından bir de güven oylaması yapılacak" dedi. | |
|
SERKAN11 {***KRAL***}
Mesaj Sayısı : 1081 Yaş : 30 Nerden : KOCAELİ İş/Hobiler : -MeKaNcI- Lakap : aDS_Coo (ENERJİ) : (REPP) : (PAYLAŞIM) : (TAKIMI) : (ADIM) : !^^SeRkAn^^! (S.ADIM) : boşver sALLa (YAŞIM) : 13_14 gircem (NERELİ) : ***TOkat*** (KANKA\'LIK) : (SİTE GÜCÜ) : (AVATAR) : Ruh Hali : Hayvanım : (Seviye) : Rep Puanım : 4682590022212 Ödülü : Kayıt tarihi : 08/09/08
mEkAnN mEkAnN: -MeKaNcI-
| Konu: Geri: Kritik gün; 3 Haziran! Perş. Eyl. 18, 2008 2:24 pm | |
| | |
|