_int_ _***CO ADMİN***_
Mesaj Sayısı : 219 Yaş : 30 Nerden : anAdOlu (ENERJİ) : (REPP) : (PAYLAŞIM) : (TAKIMI) : (ADIM) : yoq (S.ADIM) : yoq (YAŞIM) : 14 (NERELİ) : anadalu (KANKA\'LIK) : (SİTE GÜCÜ) : Rep Puanım : 100 Kayıt tarihi : 08/09/08
mEkAnN mEkAnN: 12
| Konu: Glock: "Keyif alıyorum!" Perş. Eyl. 18, 2008 2:09 pm | |
| 2007 Sezonu'nda yakaladığı GP2 şampiyonluğunun ardından Toyota'yla Formula1'e transfer olan Alman Timo Glock geride kalan 3 yarışın ardından F1 kariyerini ve gelecek planlarını dile getirdi.
Öncelikle yaptığım işten keyif alıyorum, pistte olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Formula1'de çok yoğun bir takvim var, havaalanlarında çok zamanınız geçiyor. Uçuş korkusu olan birisi F1'de yarışamaz."
"Jarno'yu (Trulli) testlerde izlemek bana çok şey katıyor, çok tecrübeli ve nerede ne yapılması gerektiğini çok iyi biliyor. Diğer kategorilerde çok daha sınırlı olursunuz ama F1'de aracı fazlasıyla zorlamak mümkün."
"McLaren, Ferrari ve BMW çok hafif araçlara sahip ancak kalan takımları düşünecek olursak en iyi aracın bizde olduğunu düşünüyorum. F1'de 24 saat devam eden bir çalışma programı var, sürekli aracın gelişimi için çalışılıyor."
"F1 İspanya'yla Avrupa'ya dönüyor, sezon öncesi testlerinde İspanya'da sıkıntı yaşamıştım. Bunun tekrarlanmaması için elimden geleni yapacağım. Testlerde sıkı çalışacağım ve yarışta elimden gelen en iyi performansı sergileyeceğim." | |
|
SERKAN11 {***KRAL***}
Mesaj Sayısı : 1081 Yaş : 30 Nerden : KOCAELİ İş/Hobiler : -MeKaNcI- Lakap : aDS_Coo (ENERJİ) : (REPP) : (PAYLAŞIM) : (TAKIMI) : (ADIM) : !^^SeRkAn^^! (S.ADIM) : boşver sALLa (YAŞIM) : 13_14 gircem (NERELİ) : ***TOkat*** (KANKA\'LIK) : (SİTE GÜCÜ) : (AVATAR) : Ruh Hali : Hayvanım : (Seviye) : Rep Puanım : 4682590022212 Ödülü : Kayıt tarihi : 08/09/08
mEkAnN mEkAnN: -MeKaNcI-
| Konu: Geri: Glock: "Keyif alıyorum!" Perş. Eyl. 18, 2008 2:23 pm | |
| | |
|
123 (\S.MODREATÖR\)
Mesaj Sayısı : 109 (ENERJİ) : (REPP) : (PAYLAŞIM) : (ADIM) : emre (S.ADIM) : coww (YAŞIM) : 15 (NERELİ) : _anKara_ (KANKA\'LIK) : (SİTE GÜCÜ) : Ruh Hali : Hayvanım : Rep Puanım : 100 Kayıt tarihi : 10/09/08
mEkAnN mEkAnN: 12
| Konu: Geri: Glock: "Keyif alıyorum!" Cuma Eyl. 19, 2008 2:17 pm | |
| | |
|