_int_ _***CO ADMİN***_
Mesaj Sayısı : 219 Yaş : 30 Nerden : anAdOlu (ENERJİ) : (REPP) : (PAYLAŞIM) : (TAKIMI) : (ADIM) : yoq (S.ADIM) : yoq (YAŞIM) : 14 (NERELİ) : anadalu (KANKA\'LIK) : (SİTE GÜCÜ) : Rep Puanım : 100 Kayıt tarihi : 08/09/08
mEkAnN mEkAnN: 12
| Konu: Mersin gözünü lige çevirdi! Perş. Eyl. 18, 2008 2:10 pm | |
| Hentbol Erkekler Türkiye Kupası'nda, Keçiören Belediyesi'ni yenen Mersin Yenişehir Belediyesi, yüzünü lige çevirdi.
Antrenör Osman Özoğlu, yaptığı açıklamada gençlerden kurulu bir ekip olan Keçiören Belediyesi'ni, çekişmeli geçen mücadelede 38-30 yenerek üst tura çıktıklarını söyledi.
Kupada final oynamak istediklerini ifade eden Özoğlu, ''Türkiye Kupası'ndaki bundan sonraki rakibimiz Jandarmagücü'nü eleyen Erzincan Milli Eğitim Spor oldu. Sahamızda, 3 Mayıs'ta yapacağımız maçta rakibimizi geçerek kupada belirlediğimiz hedefe bir adım daha yaklaşmak istiyoruz'' dedi.
Hafta sonu sahalarında şampiyonluğun en güçlü adayı Milli Piyango ile karşılaşacaklarını anımsatan Özoğlu, ligi de en iyi yerde bitirmek istediklerini belirtti.
Bu nedenle de Milli Piyango'yu yenmek istediklerini vurgulayan Özoğlu, ''Rakibimizi, taraftarımızın da desteği ile geçerek, ligi ilk 2 içinde tamamlamayı amaçlıyoruz'' diye konuştu. | |
|