HaRBiCiK {***KRAL***}
Mesaj Sayısı : 161 Nerden : Diyârßâkır Lakap : ÇöKeLTiCi (ENERJİ) : (REPP) : (PAYLAŞIM) : (TAKIMI) : (ADIM) : FıRâT (S.ADIM) : KâYâ (YAŞIM) : SâLLâ (NERELİ) : DíYâRßâKíR (KANKA\'LIK) : (SİTE GÜCÜ) : (AVATAR) : Ruh Hali : Hayvanım : (Seviye) : Rep Puanım : 6950000 Kayıt tarihi : 15/09/08
| Konu: Galatasaray Maça Hazır Perş. Eyl. 18, 2008 7:58 pm | |
| Bu akşam İsviçre'nin Bellinzona takımıyla UEFA Kupası 1. Tur ilk karşılaşmasını oynayacak olan Galatasaray Futbol Takımı, bu sabah kahvaltı sonrası hafif bir antrenman yaptı. Takım, bir saat süren antrenmanın ardından Swiss Oteli'ne gelerek maç saatini beklemeye başladı. Bu akşam Türkiye saati ile 21:00'de Basel'deki St. Jakob-Park stadında yapılacak olan karşılaşmayı izlemek üzere civar bölgelerde yaşayan gurbetçi vatandaşlarımız da şehre gelmeye başladı. Stadın kale arkası Galatasaraylı seyircilere ayrıldı. 8.000 kişilik kontenjanı olan kale arkası tribünleri biletlerinin yaklaşık 7.000'inin satıldığı ifade ediliyor. Kalan biletlerin de gün içerisinde tükenmesi beleniyor. Fransa ve Almanya sınırında yer alan kentteki maça bu ülkelerdeki gurbetçi Galatasaraylılar da yoğun ilgi gösteriyor. | |
|
SERKAN11 {***KRAL***}
Mesaj Sayısı : 1081 Yaş : 30 Nerden : KOCAELİ İş/Hobiler : -MeKaNcI- Lakap : aDS_Coo (ENERJİ) : (REPP) : (PAYLAŞIM) : (TAKIMI) : (ADIM) : !^^SeRkAn^^! (S.ADIM) : boşver sALLa (YAŞIM) : 13_14 gircem (NERELİ) : ***TOkat*** (KANKA\'LIK) : (SİTE GÜCÜ) : (AVATAR) : Ruh Hali : Hayvanım : (Seviye) : Rep Puanım : 4682590022212 Ödülü : Kayıt tarihi : 08/09/08
mEkAnN mEkAnN: -MeKaNcI-
| Konu: Geri: Galatasaray Maça Hazır C.tesi Eyl. 20, 2008 10:56 pm | |
| | |
|
fnb *(YENİ-ÜYEMİZ)*
Mesaj Sayısı : 1 (ENERJİ) : (REPP) : (PAYLAŞIM) : (ADIM) : _DOLDUR_ (S.ADIM) : _DOLDUR_ (YAŞIM) : _DOLDUR_ (NERELİ) : _DOLDUR_ (KANKA\'LIK) : (SİTE GÜCÜ) : Rep Puanım : 100 Kayıt tarihi : 12/09/09
| Konu: Geri: Galatasaray Maça Hazır C.tesi Eyl. 12, 2009 4:52 pm | |
| maçları nerden izliyeçegiz kardeş.. | |
|
miraç *(YENİ-ÜYEMİZ)*
Mesaj Sayısı : 2 (ENERJİ) : (REPP) : (PAYLAŞIM) : (ADIM) : _DOLDUR_ (S.ADIM) : _DOLDUR_ (YAŞIM) : _DOLDUR_ (NERELİ) : _DOLDUR_ (KANKA\'LIK) : (SİTE GÜCÜ) : Rep Puanım : 100 Kayıt tarihi : 12/09/09
| Konu: Geri: Galatasaray Maça Hazır C.tesi Eyl. 12, 2009 8:00 pm | |
| arakdaşlar mekannyetkinforum nerde ya maçı nası izlicez | |
|