HaRBiCiK {***KRAL***}
Mesaj Sayısı : 161 Nerden : Diyârßâkır Lakap : ÇöKeLTiCi (ENERJİ) : (REPP) : (PAYLAŞIM) : (TAKIMI) : (ADIM) : FıRâT (S.ADIM) : KâYâ (YAŞIM) : SâLLâ (NERELİ) : DíYâRßâKíR (KANKA\'LIK) : (SİTE GÜCÜ) : (AVATAR) : Ruh Hali : Hayvanım : (Seviye) : Rep Puanım : 6950000 Kayıt tarihi : 15/09/08
| Konu: ABD Çiller'i İstiyor C.tesi Eyl. 20, 2008 7:43 am | |
| Yazılarımızda iç politika üzerinde pek durmadığımız bizim yazılarımızı izleyen okuyucularımız tarafından bilinmektedir. Ancak, Anayasa Mahkemesi'nden iptal kararının çıkmaması durumunda önümüzdeki Aralık ayında yapılacak seçimlerin uluslararası bir boyutu var. Bu boyuta temas etme gereği duyuyorum.
Bilindiği üzere ABD'nin ortaya attığı "Yeni Dünya Düzeni" teorisi, "Yeni Ortadoğu Düzeni" adında bir çocuk doğurdu. Bu çocuğun ilk vaftizi de 31 Ekim 2 Kasım 1994 tarihlerinde Fas'ın Kazablanka şehrinde düzenlenen Ortadoğu ve Kuzey Afrika Ülkeleri I. Ekonomi Zirvesi'nde Kral II. Hasan'ın gözetiminde gerçekleştirildi. (Bu çocuk hıristiyan ve yahudi inançlarına göre büyütüldüğünden vaftiz edilmesi doğaldır.) Söz konusu zirveden tam bir yıl sonra Amman Ekonomi Zirvesi'nde Kral Hüseyin'in gözetiminde bu çocuğun artık ayakta durmaya başladığı dünyaya duyuruldu. Yani "Yeni Ortadoğu Düzeni"nin artık teoriden pratiğe geçirilmeye başlandığı dünyaya duyurulmuş oldu. İşte bu yeni oluşumda Türkiye'ye önemli roller biçiliyor. Türkiye'nin bu rolleri üstlenebilmesi için de söz konusu teoriye inanan ve onun pratiğe geçirilmesi için canla başla çalışacağı konusunda ABD'ye ve İsrail'e söz veren bir kadronun işbaşında olması gerekiyor. Söz konusu teoriye inansa ve onun için çalışmaktan çekinmeyeceği imajı verse de propagandada sönük kalan, halka belli bir mesaj veremeyen, kısacası alternatif olamayan sağcı kitle partilerine güvenmiyor. Solcuların tabanlarının da belli bir sınırı aşamayacağını biliyor. İşte bunun için ABD Çiller'i istiyor. Bakalım halkımız kimi isteyecek! | |
|
SERKAN11 {***KRAL***}
Mesaj Sayısı : 1081 Yaş : 30 Nerden : KOCAELİ İş/Hobiler : -MeKaNcI- Lakap : aDS_Coo (ENERJİ) : (REPP) : (PAYLAŞIM) : (TAKIMI) : (ADIM) : !^^SeRkAn^^! (S.ADIM) : boşver sALLa (YAŞIM) : 13_14 gircem (NERELİ) : ***TOkat*** (KANKA\'LIK) : (SİTE GÜCÜ) : (AVATAR) : Ruh Hali : Hayvanım : (Seviye) : Rep Puanım : 4682590022212 Ödülü : Kayıt tarihi : 08/09/08
mEkAnN mEkAnN: -MeKaNcI-
| Konu: Geri: ABD Çiller'i İstiyor C.tesi Eyl. 20, 2008 6:12 pm | |
| | |
|